images.jpg868686

خانم های سالمندی که در سنین 50به بالا یا بیشتر هستند بدانند دشمن درجه یک و اصلی آنان غذاهای شیرین و پرکالری محسوب می شود.

افرادی که در هفته بیش از دوبار غذاهای آماده استفاده می‌کنند، دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند استفاده زیاد غذاهای پرکالری و چرب همچون غذاهای آماده، احتمال ابتلا افراد به چاقی و دیابت را افزایش می‌دهد.
بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند چربی موجود در غذاهای شیرین مانند انواع شیرینی ها و غذاهای آماده روند پیری در سالمندان به ویژه در خانم ها را دوبرابر می کنند.
بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون بالا و چربی بالا از جمله بیماری‌های شایع در دوران سالمندی محسوب می‌شوند. مصرف زیاد نمک، غذاهای شور، روغن و انواع چربی‌ها از عوامل موثر در افزایش فشارخون و بروز بیماری‌های قلبی و عروقی است. در پیشگیری و درمان تغذیه‌ای فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش مصرف نمک، کاهش و بهبود مصرف روغن و چربی و کنترل مصرف انواع قندها توصیه می‌شود.
خانم ها با محدود کردن مصرف انواع شیرینی ها و غذاهای چرب باید دوران سالمندی سالمی را طی کنند و طول عمر خود را افزایش دهند.