دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
salad- simple
ساده‌ترين تعريف سالاد  مخلوط کردن  گونه های مختلف سبزيجات است كه همراه نمك، روغن، سركه يا آبليمو خورده مي‌شود، ولی این روزها ديگر اين تعريف برای سالاد مناسب نیست، چون اکنون انواع  مواد غذایی دیگر را هم به سالاد می افزایند و به همين علت اين پيش‌غذا احتیاج به تعريف و دسته بندی جديدي دارد.

دسته‌بندي سالادها:

سالادها در آشپزي امروزي به 6 گروه تقسيم مي‌شوند:

سالاد سبز: يا گاردن سالاد كه ساده‌ترين عضو اين خانواده است و در آن از سبزي‌ها و صيفي‌جات محدودي مانند كاهو، كلم، گوجه‌فرنگي و خيار استفاده مي‌شود.

سالاد سبزيجات: هم‌خانواده سالاد سبز است، اما محتويات مفصل‌تري دارد و شامل قارچ، پيازچه، انواع جوانه و گاه سبزيجات پخته مانند فلفل‌دلمه‌ كبابي و لوبياسبز آبپز است.

باند سالاد( Bound Salad): كه معني تحت‌اللفظي آن سالاد بسته است. در اين دسته از سالاد سبزيجات خام و پخته به همراه تخم‌مرغ آبپز و انواع گوشت همراه با حجم بالايي از سس‌هاي غليظ مانند مايونز استفاده مي‌شود و سالاد پاستا، سالاد مرغ و سالاد اولويه معروف‌ترين اعضاي آن هستند.

salad-food

غذا-سالاد (Main coures Salad): تركيبي از سالاد سبزيجات همراه انواع گوشت قرمز و سفيد كبابي يا پخته، حبوبات و پنير و نان سرخ شده است كه در حقيقت يك غذاي كامل محسوب مي‌شود. سالاد سزار، سالاد يوناني و سالاد نيسوآز از اين خانواده‌اند.

سالاد ميوه: ميوه‌‌هاي خرد شده تازه يا كمپوت كه همراه خامه، عسل، مغزهاي خرد شده، پودر كاكائو و قهوه سرو مي‌شوند و با آنكه اسم سالاد را يدك مي‌كشد، اما به‌عنوان دسر يا ميان‌وعده خورده مي‌شود.

fruit-salad1

دسر سالاد: كه جديدترين عضو خانواده است و بيشتر در ايالات متحده رواج دارد و تركيبي از انواع ژله، كوكي، كيك، خامه و خشكبار است. معروف‌ترين اعضاي آن هم سالاد پسته و سالاد اسنيكرز هستند.

– گوجه تقريبا در بيشتر سالادها استفاده مي‌شود و رنگ قرمز آن كنتراست زيبايي به سالاد مي‌دهد. تنوع بسياري دارد و علاوه بر اشتهاآور بودن، سيستم گوارش را نيز ضدعفوني مي‌كند.

– انواع مرغ، گوشت، ماهي و ميگو كه پس از مزه‌دار شدن، سرخ يا كباب مي‌شوند و در سالاد مورد استفاده قرار مي‌گيرند، آن را از يك پيش‌غذا تبديل به خوراك اصلي مي‌كنند و در افزایش پروتئين و كالري سالاد نقش اصلي دارند.

– تكه‌هاي نان كه در مخلوطي از روغن، ادويه‌جات و سبزي خشك طعم‌دار شده و سرخ مي‌شوند زينت‌بخش بسياري از سالادها است. تركيب روغن‌زيتون، پودر سير، نمك، فلفل و نعناع خشك آشنا‌ترين طعم به همراه اين نان خوشمزه است.

– بسياري معتقدند كه قارچ خام آهن بدن را از بين مي‌برد و بهتر است در سالاد استفاده نشود، اما طرفداران بي‌شمارش باعث شده كه به‌صورت ورقه‌ورقه در خيلي از سالادها مصرف شود. ويژگي منحصر به فرد قارچ نداشتن مواد قندي و چربي است.

– سالاد بدون چاشني ترش تقريبا بي‌معني است. ليموترش و گاه سركه پاي ثابت سالادها هستند و در سس‌هاي تركيبي هم به‌كار مي‌روند.

– طعم شيرين و رنگ زيباي آن باعث شده تا در تركيب بيشتر سالادها به‌عنوان سبزي تزييني و طعم‌دهنده متفاوت استفاده شود. هويج از معروف‌ترين سبزيجات ضدسرطان است و كالري پاييني دارد. از هويج رنده شده يا آب آن براي رنگ دادن به سس سالاد هم مي‌توانيد استفاده كنيد.

salad-cababage

– كلم از اولين گياهاني است كه بشر مورد استفاده قرار داد و خانواده بزرگ و متنوعي دارد و خاصيت ضدسرطاني آن زبانزد است. كلم يك ويروس‌كش قوي به‌شمار مي‌آيد و علاوه بر جلوگيري از تجمع چربي در رگ‌ها، منبع غني كلسيم و ويتامين‌هاي C و K است.

– حبوبات آبپز مانند لوبيا، نخود و عدس محبوبيت جهاني دارند و گاهي به سالادها اضافه مي‌شوند. حبوبات سرشار از فيبر بوده و با آنكه كالري پاييني دارند، اما كاملا سيركننده‌اند و انتخاب خوبي براي سالادهاي رژيمي به‌حساب مي‌آيند.

– وقتي نام سالاد مي‌آيد، آدم ناخودآگاه ياد كاهو مي‌افتد. كاهو انواع بسياري دارد، اما كاهوي رسمي يا رومي، كاهوپيچ، كاهوي قرمز يا فرانسوي معروف‌ترين آن هستند. سرشار از انواع ويتامين، يد، كلسيم و فسفر است و به هضم غذا كمك مي‌كند.

منبع : مجله سیب سبز
5 1000
ارسال شده در 11 بهمن 1393 توسط با موضوع تغذیه
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی