salad

بهبودی  پس از جراحی سرطان پستان می تواند  هم از نظر جسمی و هم  از نظر روحی  برای بیماران  تاثیر گذار باشد بسیاری از  این  عارضه ها عبارتند از  تهوع، استفراغ همراه با بهبود فیزیکی وجود دارد که مریض ها ناچارند آن را تحمل کنند  علاوه بر آن بیماران همواره نگران برگشت سرطان هستند  امروز در خصوص از بین بردن این نگرانی ها مطالب در ارتباط با تغذیه بیان می کنیم 

در حالی که بسیاری از بیماران دارای این احساسات و نگرانی هستند ولی برخی نمی دانند که رژیم غذایی نقش مهمی در مبارزه با عوارض جانبی فیزیکی بعد از عمل جراحی و کمک به بیمار برای داشتن یک زندگی سالم در آینده نقش مهمی ایفا می کند.
تغذیه برای کاهش علائم بعد از جراحی سرطان پستان
تغذیه برای شفای سرطان پستان
تغذیه برای کمک به جلوگیری از عود سرطان پستان

تغذیه برای کاهش علائم بعد از جراحی سرطان پستان

تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحی شایع است. و این علائم بعد از شیمی درمانی یا پرتو بیشتر رایج است. سایر علائم پس از عمل جراحی شامل از دست دادن اشتها و میل به غذا خوردن می باشد و ” سندرم تلف شدن ” هنگامی است که بدن شما با کمبود تغذیه ضعیف شود. که اغلب با از دست دادن وزن و ضعف همراه است.
در اینجا برخی از روش های کاهش علائم تهوع پس از درمان سرطان پستان عبارتند از:
چند وعده ی غذای کوچکتر در طول روز به جای سه وعده غذای بزرگ مصرف کنید.
سعی کنید پروتئین، ماست و نوشیدنی های مایع پروتئینی به جای غذاهای جامد مصرف کنید.
سوپ ساده، مانند مرغ با سبزیجات و آبگوشت مصرف کنید.

تغذیه برای شفای سرطان پستان

تغذیه خوب کمک می کند تا شما از سرطان بهبود یابید. پس از عمل جراحی سرطان پستان، بدن شما برای تعمیر سلول، مبارزه با عفونت و التیام محل برش زخم، نیاز به پروتئین بیش از حد معمول دارد. پس از عمل جراحی، پروتئین خود را بدون هیچ گونه نگرانی در مورد کالری افزایش دهید. این کمک خواهد کرد تا زخم شما التیام یابد و برای برگشتن به حالت اول خود قدرت پیدا نمایید. در اینجا برخی از راه ها برای دریافت پروتئین بیشتر عبارتند از:
پودر پروتئین یا شیر خشک به وعده های غذایی اضافه کنید
پنیر رنده شده به سبزیجات، سیب زمینی، برنج و سالاد اضافه کنید.
تنقلات با پروتئین بالا مانند بادام، بادام زمینی و پنیر بخورید.

تغذیه برای کمک به جلوگیری از عود سرطان پستان

فیتوکمیکال مواد مغذی موجود در گیاهان می باشد. برخی از فیتوها برای منافع مبارزه با سرطان و توانایی برای جلوگیری از سرطان در آینده را مورد مطالعه قرار گرفته است.
سویا. سویا حاوی فیتواستروژن است. این مواد مغذی شبیه به استروژن در بدن شما است. سویا، توفو، شیر سویا و سوپ میسو حاوی فیتواستروژن هستند. بعضی از محققان فکر می کنند که می تواند به محافظت در برابر نوع سرطان پستان که بستگی به استروژن برای رشد آن دارد کمک  کند. از دکتر خود بپرسید که آیا خوردن یک تا سه وعده غذاهای حاوی سویا در روز به شما کمک می کند. این امکان وجود دارد که ممکن است با هورمون درمانی و یا برخی از درمان های دیگر تداخل داشته باشد.
آنتی اکسیدان ها: بسیاری از سبزیجات، میوه ها، آجیل و غیره از غذاهای حاوی آنتی اکسیدان ها هستند غذاهای با آنتی اکسیدان ها شامل کلم بروکلی، جگر و انبه است آنتی اکسیدان ها سلول های شما را از آسیب محافظت می کند شما باید یک رژیم غذایی متعادل با انواع غذاهای تازه برای دریافت آنتی اکسیدان ها بخورید این بهتر از مصرف مقدار زیادی از مکمل است.
بتا – کاروتن: هویج، زردآلو، سیب زمینی شیرین و دیگر میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ دارای بتا – کاروتن  است برخی از مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی با غذاهای غنی از بتا -کاروتن ممکن است خطر مرگ ناشی از سرطان پستان را کاهش دهد.
لیکوپن: لیکوپن با رنگ قرمز در گوجه فرنگی و صورتی در گریپ فروت صورتی وجود دارد همچنین ممکن است به جلوگیری از عود سرطان پستان کمک کند.