Soya Brown Rice

دکتر سلام –  این دستور غذا با گرانول سویا و برنج قهوه ای تهیه شده است. طعم دار با ادویه جات  هندی است هم سالم و هم خوشمزه است

زمان آماده سازی : 3-4 ساعت
زمان پخت: 10-12 دقیقه

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1  قاشق چایخوری،  سیر خرد شده
1  عدد پیاز متوسط، خرد شده
1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز
½ قاشق چایخوری پودر زردچوبه

½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

½  عدد گوجه فرنگی، خرد شده
• 1 فنجان گرانول سویا ، خیس شده
  2 قاشق غذاخوری نخود فرنگی
1 فنجان برنج قهوه ای  پخته شده
1 قاشق غذاخوری  برگ گشنیز تازه

روش

•  روغن  را در حرارت گذاشته سیر، پیاز، دانه زیره سبز، پودر زردچوبه،، پودر فلفل قرمز را تفت مختصر می دهیم
  گوجه فرنگی  را ریخته تا  در روغن سرخ  شده دانه های سویا  را ریخته
  نخود سبز و تفت داده نمک می ریزیم
برنج قهوه ای را ریخته ،  به مدت یک دقیقه تفت می دهیم میگذاریم بپزد
برگ گشنیز تازه  ریخته هم می زنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد