biscuit

اين  دفعه برایتان شیوه درست کردن  بيسكويتي را یاد می دهیم كه  نیازی  به تخم مرغ ندارد و در حقیقت  اگر با كره گياهي تهیه شود يك رسپی  مفید براي گياهخواران است.اين بيسكويت به شکل  سنتي با مایع شکلاتی  تزئين مي‌شود كه براي اين روش 200 گرم شكلات چيپسي يا تخته‌اي را درون مايكروفر يا روي بخار آب  بطریق بن ماری حل كنيد و سپس  بيسكويت‌های سرد شده را در شكلات  آغشته کرده و سپس سرو كنيد.

مواد لازم:

  • آرد: 225 گرم
  • آرد ذرت: 75 گرم
  • كره نرم شده: 250 گرم
  • پودر قند:60 گرم
  • رنده پوست پرتقال: 2 قاشق غذاخوري
  • آب پرتقال:  يك قاشق غذاخوري

طرز تهیه:

1. فر را روي 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد. كف سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد. آرد و آرد ذرت را با هم مخلوط كنيد. كره را به همراه پودر قند هم بزنيد تا نرم و لطيف شود.

2. آردها، پوست پرتقال و آب پرتقال را به كره اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند، يادتان باشد از هم زدن بيش از اندازه مواد بپرهيزيد چون بيسكويت به روغن مي‌افتد. به اندازه‌اي هم بزنيد كه آرد با كره مخلوط شود.

3. در يك قيف قنادي، ماسوره شكوفه بگذاريد و داخل قيف را با مواد بيسكويت پر كنيد و بعد به صورت ساده و به اندازه يك انگشت روي كاغذ روغني از مواد بيسكويت بريزيد. سيني را در فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه بيسكويت‌ها را بپزيد، بعد آنها را از فر درآورده و بگذاريد سرد شوند، در انتها سر بيسكويت‌ها را در شكلات ذوب شده بزنيد و با رنده پوست پرتقال روي آنها را تزئين كنيد.

منبع : سیب سبز