spring-allergies-e1332268699283

بهترین روش ها برای پیشگیری از ابتلا به آلرژی در فصل بهار رعایت کردن و مراقبه ازا اواخر اسفند ماه است که در این بین فرد با پیشگیری از ابتلا به این عارضه موجب بهبود و عدم ابتلای خود به این بیماری می شود.

با وجود این که سرمای زمستانی تازه در خیابان های شهر حس می شود؛ اما دغدغه ذهنی خیلی از افراد نزدیک شدن فصل بهار و شروع دوره های گرد افشانی در طبیعت آغاز آلرژی های فصل بهار و عطسه های مکرر است.

ورود گرده ی گل ها از پنجره ی باز به داخل منازل و تنفس در محیط باز ، حتی قدم زدن در خیابان ها و رد شدن از کنار درختان و گل ها میتواند آلرژی بهاری را تشدید کند. بیش از سیصد میلیون نفر در دنیا از عطسه، سرفه، گرفتگی بینی، سوزش چشم در فصل بهار رنج میبرند. بسیاری از محققان بر این باور هستند ؛ کسانی که آلرژی دارند با کنترل محرک ها می توانند از بهار لذت ببرند و علائم آلرژی را کاهش دهند.

توصیه به کسانی که در معرض آلرژی بهاری قرار دارند

به کسانی که آلرژی دارند پیشنهاد میشود: در ها وپنجره های منزل را بسته نگه دارند تا از ورود گرده ی گل ها به داخل خانه جلوگیری کنند.
کسانی که نسبت به فصل بهار و گردافشانی گل ها آلرژی دارند اصولا به یک محرک خاص حساس هستند مانند چمن یا به نوعی درخت یا به نوعی خاص از میوه ها، مغز، سبزی.
اکثریت مردم که در حدود یک پنجم از افراد را تشکیل می دهند به چمن وهفتاد درصد به درختان حساسیت دارند.

کسانی که حساسیت درختی دارند با خوردن سیب، گیلاس، کرفس در فصل بهار حساسیت آنها شروع میشود وکسانی که به چمن حساسیت دارند با خوردن گوجه، سیب زمینی وهلو دچار مشکل میوند به همین خاطر بهتر است از میل کردن این مواد غذایی در فصل بهار خودداری کنند و خود را در معرض نسیم های بهاری قرار ندهند.
علاوه براین به کسانی که سابقه آلرژی های بهاره دارند توصیه می شود که در این فصل ادویه جات را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

استفاده از ماسک های استاندارد و مناسب برای زمان هایی که در محیط باز و خیابان در تردد هستند را بر خود ملزم کنند زیرا همه ی این افراد اگر در آغاز بهار از خود مراقبت کنند میزان درگیری آن ها در طول فصل بهار کاهش پیدا می کند و آن ها هم می توانند از زیبایی های این فصل بهره مند شوند.

 

منبع:سلامت نیوز