salat teller

معمولا سبزیجات و خوردنی های گیاهی را به عنوان منابع  مفید  پروتئینی محسوب نمی کنیم. ولی بعضی از آنهاشامل مقادیر خوبی از این ریزمغذی  مفید هستند که می‌توانیم  فواید بسیار مفید دیگری که سبزیجات برای بدن  دارند این مشخصه خوب آنها را نیز مدنظر قرار دهیم.
به یاد داشته باشید پروتئین‌های گیاهی پروتئین‌های کاملی نیستند به این معنا که حاوی تمامی اسیدهای آمینه ضروری بدن نمی‌باشند از این رو برای اطمینان حاصل کردن از دریافت انواع مختلف اسیدهای آمینه ضروری سعی کنید همواره آنها را همرا با غلات کامل مصرف کنید.

نخود فرنگی
هر نصف فنجان نخود فرنگی حاوی ۳.۵ گرم پروتئین است.

اسفناج
هر نصف فنجان اسفناج حاوی ۳ گرم پروتئین است.

سیب زمینی پخته
یک منبع خوب و پنهان دیگر پروتئین می‌خواهید؟ سیب زمینی بخورید یک سیب زمینی متوسط حاوی ۳ گرم پروتئین است.

بروکلی
بروکلی نه تنها انباشته از فیبر است (هر نصف لیوان حاوی ۲٫۶ گرم  فیبر است) همچنین منبع بسیار خوبی از پروتئین (۲ گرم در هر وعده غذایی) است.

ذرت
بسیار خب همه ما از این موضوع مطلع هستیم که ذرت جزو خانواده غلات است اما خوب است بدانید نصف فنجان ذرت حاوی ۲ گرم پروتئین سیر کننده است.

منبع : www.abirooz.com