photoaging_mini
تحقیقات پژوهشگران حاکی از آن است که در صورت مصرف نکردن و دریافت نکردن ویتامین ای کافی ،افراد دچار پیری زودرس می شوند.

از زمانی که جنین در رحم است تا زمانی که پیر شویم و دچار زوال عقل، ویتامین E فاکتور بسیار مهمی برای داشتن طول عمری طولانی و سالم است. اما تحقیقات نشان می‌دهد که جای این ویتامین در زندگی بسیاری از ما خالی است.

به گزارش پایگاه خبری دکترسلام و به نقل از Medical daily ویتامین E هم مانند دیگر ویتامین‌هایی که از خاصیت آنتی‌اکسیدانی برخوردارند از پیر شدن زودرس سلول‌ها جلوگیری می‌کند. همچنین از سلول‌های ریه حفاظت کرده و در سنین اولیه به رشد عصبی کمک می‌کند. بر اساس مطالعات جدید ویتامین E اساسی‌ترین چیز در طول هزار روز اول زندگی است که پس‌ازآن مغز دیگر فرصت جبران کارکرد بد خود را نخواهد داشت.

به گفته محققان بسیاری از مردم تصور می‌کند که هرگز دچار کمبود ویتامین E نمی‌شوند، درحالی‌که این امر تقریباً همیشه وجود دارد. اما چرا؟ چون اولاً هنگامی‌که کارخانه‌های حبوبات و غلات سبوس را تصفیه می‌کنند تنها نخاله و پوست گندم را باقی می‌گذارند و با فشردن گندم آن را برای پختن نان و شیرینی به آرد تبدیل می‌کنند، این کار بخش اعظم فیبر سالم غلات را از بین می‌برد. در ثانی برای جذب میزان کافی از این ویتامین در هرروز مردم ناچار به مصرف غذاهایی هستند که همیشه مطلوبشان نیست مثل اسفناج، آجیل، روغن آفتابگردان و جوانه گندم.

کمبود این ویتامین ارتباط نزدیکی با بسیاری از مشکلاتی دارد که در روزهای اول زندگی اتفاق می‌افتد. ازجمله مشکلات هنگام زایمان، عفونت، کم‌خونی و رشد کم. در بچه‌ها این کمبود به اختلالات مغزی، ازکارافتادگی عضلات و کاردیومیوپاتی یا بیماری ماهیچه قلب نیز منجر می‌شود. در مقابل برخورداری از میزان کافی این ویتامین سیستم عصبی سالم‌تر و رشد چشمگیر در وضعیت چشم‌ها و مغز را برای جنین به همراه خواهد داشت.

بنابراین داشتن ویتامین E به مقدار کافی چیزی نیست که بتوانید پشت گوش بیندازید.

Medical daily