2

در میان تمام گیاهان فقط قارچ‌ها هستند که به کمک نور خورشید ویتامینD تولید می‌کنند. هر اندازه که میزان اشعه‌های ماورای بنفش B بالا باشد sterol های گیاهان بیشتر به ویتامین D تبدیل می‌شود.

قارچ‌ها متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن را تحریک می‌کنند

قارچ‌ها سوخت و ساز بدن را تحریک می‌کنند، سرشار از ویتامین D هستند، دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کنند، از مثانه مراقبت می‌کنند و با بیماری‌ها مقابله می‌کنند.

اندکی تأمل کنید و از نزدیک و با دقت به قارچ‌ها نگاه کنید. خواهید دید که این گیاهان چتری شکل چقدر زیبا و بامزه‌اند. باید بدانید همین گیاهان کوچک و با مزه خواصی دارند که شاید خیلی از ما به آن فکر هم نکرده باشیم.

برای آشنایی بیشتر با خواص قارچ با ما همراه شوید و مطالعه‌ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.

قارچ‌ها سرشار از ویتامین D هستند

 

ویتامین‌های گروه B در تبدیل گلوسیدها به کربنات نقش موثری دارند. کربنات‌ها وظیفه‌ی تولید انرژی مورد نیاز بدن را بر عهده دارند. این مواد غذایی خوشمزه همچنین به سوخت و ساز چربی‌ها و پروتئین‌ها کمک می‌کنند.
قارچ‌های سفید، عملکرد دستگاه ایمنی بدن را تحریک می‌کنند. این نوع قارچ‌ها تولید پروتئین‌های ضد ویروس و دیگر پروتئین‌هایی که از سلول‌های بدن آزاد می‌شوند را افزایش داده و به این ترتیب از بافت‌های بدن محافظت می‌کند.

قارچ‌ها حاوی میزان زیادی ویتامین B2 و B3 می‌باشند: ۱۰۰ گرم قارچ سفید یعنی حدود ۶ عدد قارچ متوسط به ترتیب ۳۶ درصد ویتامینB2 و ۳۰ درصد ویتامین B3 مورد نیاز روزانه‌ی بدن را تأمین می‌کنند.

قارچ‌ها دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کنند

نتایج پژوهشی که روی موش‌ها انجام گرفت و در American Society for Nutrition به چاپ رسید نشان می‌دهد که قارچ‌های سفید، عملکرد دستگاه ایمنی بدن را تحریک می‌کنند.

این نوع قارچ‌ها تولید پروتئین‌های ضد ویروس و دیگر پروتئین‌هایی که از سلول‌های بدن آزاد می‌شوند را افزایش داده و به این ترتیب از بافت‌های بدن محافظت می‌کند.
مرکز کلکسیون قارچ ها و باکتری های صنعتی ایران

قارچ‌ها از مثانه‌تان مراقبت می‌کنند

بررسی هفت پژوهش منتشر شده در Cancer Epidemiology Biomarkers & Prevention نشان داده است هر اندازه که میزان سلنیوم بدن بالا باشد خطر رشد سرطان مثانه به ویژه در زنان کمتر می‌شود.

صد گرم قارچ سفید ۱۷ درصد نیازهای روزانه‌ی بدن را تأمین می‌کند.

قارچ‌ها با بیماری‌ها مقابله می‌کنند

سبزیجات رنگی نیز حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان‌ها هستند که با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. اما بر اساس نتایج پژوهشی که در Penn State University به چاپ رسید حاکی از آن است قارچ‌ها نیز به اندازه‌ی فلفل‌های قرمز، قابلیت و توانایی جذب رادیکال‌های اکسیژنه را دارا می‌باشند.

منبع-.iran.pezeshk.us