3b0943ef66b99479a69e51df36bd108599d26fa3.jpg86856
خانم های باردار در حین سفر مراقب نوشیدن مایعات خود باشند و سعی کنند همیشه بطری آب یا ابمیوه همراه داشته باشند تا از کم شدن مایعات بدنشان پیشگیری کنند.

دکتر الهه رجایی، با بیان اینکه مسافرت با وسایل شخصی نباید برای شرایط جسمی زنان باردار خستگی زیاد و مفرط به همراه داشته باشد، افزود: حد معمول زمان سفر برای زنان باردار 5 تا 7 ساعت است.

وی درباره نکاتی که زنان باردار باید برای سفر رعایت کنند، گفت: زنان باردار باید پیش و پس از سفر استراحت کنند، کمربند ایمنی را ببند و در طی سفر هر یک ساعت و نیم تا 2 ساعت به مدت 10 دقیقه استراحت و پیاده روی کنند.

این متخصص زنان با بیان این مطلب که در حین سفر باید سرعت ماشین کنترل شده باشد تا از احتمال خطرات کاهش داده شود، گفت: افرادی که زنان باردار به همراه خود در ماشین دارند؛ باید دست اندازها را با مراقبت و آهسته سپری کنند.

رجایی غذاهای بین جاده ای را برای زنان باردار نامناسب دانست و اظهار کرد: این افراد در طول سفر باید از مایعات بسیار استفاده کنند و موارد بهداشتی را دقیق تر و بیشتر از سایر افراد رعایت کنند.

وی تصریح کرد: بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون، زنانی که در معرض زایمان زودرس هستند، درد زیاد دارند و یا چند قلو باردار هستند به هیچ وجه نباید مسافرت کنند. بیمارانی که فشار خون دارند باید استراحت کنند و تحت کنترل باشند و یک روز در میان سونوگرافی شوند به همین دلیل در صورت مسافرت نمی توانند به طور مداوم تحت کنترل باشند.

این متخصص زنان با تاکید بر اینکه زنان باردار باید به مکان هایی که سفر می کنند؛ دسترسی به پزشک داشته باشند، گفت: در صورتی که مدت سفر از 5 تا 7 ساعت بیشتر باشد؛ آنان باید در طی سفر یک استراحت چندین ساعته داشته باشند و سپس مجدد به ادامه سفر بپردازند.

رجایی مسافرت زنان باردار با قطار و هواپیما را مناسب تر دانست و در پایان خاطرنشان کرد: بیماران دیابتی نیز به دلیل داشتن رژیم خاص و لزوم پایش مداوم برای قند خون، نمی توانند به سفر بروند.

 

منبع: ایسنا