420e5cb37cb9dcbb314bacb169ce5ec35f39d89f

 کسانی که به طور مداوم و به خاطر مشکل سینوزیت مرتب به پزشک مراجعه می کنند بدانند این علائم پیامدهای بسیار ناخوشایندی برایشان خواهد  داشت و خطرساز خواهد بود.

دکتر خشایار احمدی ، با اشاره به اینکه سینوزیت یا التهاب سینوس‌های اطراف بینی به طور معمول به دو صورت حاد و مزمن دیده می‌شود، گفت: هرگاه علایم سرماخوردگی به طور معمول بیش از 10 روز به طول انجامد، علایمی نظیر گرفتگی بینی و ترشحات چرکی از بینی یا پشت حلق به همراه سردردهای فشاری پیشانی و اطراف چشم‌ها، وجود داشته باشد در این صورت به طور حتم باید بیمار توسط متخصص گوش، گلو و بینی تحت معاینات کامل قرار گیرید؛ زیرا ممکن است سینوزیت حاد مطرح باشد و باید درمان‌های فوق تخصصی با بسته دارویی کامل برای بیمار آغاز شود.

وی تاکید کرد: توجه داشته باشید که هرگاه علایم سینوزیت از جمله سردردهای فشاری پیشانی و اطراف چشم‌ها، ترشحات چرکی بینی و ته حلق و گرفتگی بینی شما بیش از 12 هفته یا سه ماه بطول انجامد، حتما باید به لحاظ تشخیص سینوزیت مزمن توسط متخصص گوش، گلو و بینی ویزیت شوید.

این جراح گوش، گلو و بینی افزود: نکته بسیار مهم در این زمینه بررسی‌های تشخیصی آندوسکوپیک است که در این مورد خاص پزشک متخصص سینوس توسط سیستم بسیار پیشرفته آندوسکوپی سینوس‌ها در مطب و بدون بیهوشی و هیچگونه خونریزی یا درد، تمام مناطق آناتومیک بینی و سینوس‌ها را تحت بررسی و ساکشن ترشحات چرکی قرار می‌دهد که انجام عملکردی این سیستم آندوسکوپی کمک شایان توجهی به تشخیص قطعی و درمان کامل سینوزیت در بیماران می‌کند.

احمدی یادآور شد: بیماران باید توجه داشته باشند که سینوزیت مزمن که همراه پولیپ نباشد به طور معمول دارای درمان قطعی است که حتما باید عارضه توسط متخصصان گوش، گلو و بینی که در این زمینه فعالیت دارند به انجام برسد.

 

ایسنا