Talking-to-Your-Kids
این نکات مهم که هر پدری قبل و بعد از بچه دارشدن  باید در نظر بگیرد را در این مطلب برایتان آورده ایم.حتما بخوانید و به آن توجه کنید.

آیا قرار است تا چند وقت دیگر پدر شوید؟ آیا همسرتان باردار است؟ بهتان تبریک می گویم، امیدوارم مبارک باشد و پدر خوبی شوید، پدر خوب؟ مگر پدر بد هم داریم؟ راستی دوست دارید چگونه پدری باشید؟ پدری که بچه ها عاشقش هستند؟ پدری که با فرزندش رابطه ای مثل رابطه یک دوست دارد؟ پدری که … می دانید برای این که بهترین پدر دنیا شوید از هم اکنون باید شروع کنید؟ یعنی دقیقا از زمانی که فرزندتان درون شکم مادرش است، نگویید که نمی فهمد، شعار است،اثر ندارد، این ها واقعیاتی است که پس از به دنیا آمدن فرزندتان واقعا با تمام وجود درک می کنید.نکاتی که پدران محترم توجه داشته باشند:
1. پس از موافقت همسرتان بچه دار شوید: همسر شما به جهت اینکه بارداری مطمئنی را داشته باشد لازم است هم به لحاظ عاطفی هم از لحاظ جسمی آمادگی و پذیرش بچه دار شدن را داشته باشد.

تحقیقات جدید نشان داده است که اگر خانمی از لحاظ روحی و جسمی آمادگی کافی برای بچه دار شدن را نداشته باشد و به اصرار شوهرش تن به چنین حاملگی بدهد، چنین بچه هایی، اکثراً دچار افسردگی و بیماری های روحی و جسمی گوناگون و معلولیت های مختلفی می گردند. چه زیباست که هر دو نفرتان برای چنین مسئله مهمی آمادگی و تفاهم کامل داشته باشید تا شاهد به دنیا آمدن فرزند سالم، زیبا و باهوش باشید.

2. اگر می خواهید فرزندتان رابطه خوبی با شما که پدرش هستید داشته باشد، هر روز ، شاید هم روزی چند بار، دستانتان را روی شکم همسرتان بگذارید و با فرزندتان صحبت کنید، او صدای پدرش را تشخیص می دهد و بعد از این که به دنیا آمد در آغوش شما هم مثل آغوش مادرش آرام خواهد گرفت.

3. از کار و فعالیتتان کم کنید، مهمترین وظیفه شما و همسرتان در این زمان به دنیا آوردن یک کودک سالم است، نه چیز دیگر، پس مرخصی بگیرید و تا می توانید همسرتان را به پارک، مسافرت ، فضای آزاد و … ببرید، خانمتان تا می تواند باید گل ببیند، سبزه ببیند، هوای تازه و سالم بخورد تا کودکتان سالم باشد.

4. پروسه زایمان واقعه عجیب و شگفت انگیز و به همان نسبت سنگین و سخت برای زنان است، آیا می دانید بیشترین آمار مرگ و میر زنان در طول تاریخ و حتی هم اکنون ، زایمان و وقایع بعد از آن است؟ افسردگی زنان در هنگام بارداری و پس از زایمان را جدی بگیرید و حواستان از هر لحاظ به همسرتان باشد.

5. در دوران بارداری، همسرتان را درک کنید، پزشکان معتقدند زنان در دوران بارداری دچار تغییرات شدیدی می گردند، شکل اندامشان و خلق و خوی شان دگرگون می شود. ممکن است زود رنج ، عصبی، حساس، دچار حالت تهوع، کمردرد، سردرد، احساس تهوع نسبت به بعضی بوها یا حتی بوی بدن همسرشان کردند با مشاهده چنین علائمی تعجب نکنید.

اینها از عوارض دوران بارداری است. در این دوران شما باید به او آرامش و امنیت دهید و فوق العاده در برابر او صبور و مهربان باشید. به طور مثال وقتی او شروع به شکایت و ناله می کند با او همدردی کنید و به او بگویید: حق داری، می فهمم که چه داری می گویی.

به او بگویید که تمام حواستان متوجه اوست و در هنگام زایمان تنهایش نمی گذارید و دستانتان در دست اوست تا نگرانیش از بین برود. زنان جوان، به خصوص در مورد زایمان اول، خیلی هراس دارند و می ترسند که دچار مشکلی شوند، پس تنها کسی که قادر است به او آرامش روحی دهد شما هستید.

پزشکان متخصص زایمان معتقدند که در هنگام زایمان، خانمی که دستش در میان دستان شوهرش باشد زایمان راحت تر و مطمئن تری خواهد داشت (حتی در یکی از روش های معروف زایمان در آمریکا به نام روش لاماز نه تنها طرفدار حضور پدر هنگام زایمان بلکه از مشارکت فعال پدر در هنگام زایمان صحبت می کنند). لذا زمینه های آرامش و شادی را در طول مدت بارداری همسرتان فراهم کنید زیرا اگر خانمتان در این دوره دچار اضطراب و استرس های شدید شود فرزندی که به دنیا خواهد آمد اکثراً گریه می کند و دچار بی قراری و نا آرامی می باشد و مرتباً هم بیمار می شود.

به او بگویید که تمام حواستان متوجه اوست و در هنگام زایمان تنهایش نمی گذارید و دستانتان در دست اوست تا نگرانیش از بین برود. زنان جوان، به خصوص در مورد زایمان اول، خیلی هراس دارند و می ترسند که دچار مشکلی شوند، پس تنها کسی که قادر است به او آرامش روحی دهد شما هستید.

یک قانون
آیا می خواهید شب ها بخوابید؟ آیا تحمل شنیدن صدای گریه نوزادتان را ندارید؟ آیا نوزاد خوش اخلاق و صبور و سالم می خواهید؟

کلید تمام این ها در آرامش مادرش می باشد، هر چه همسرتان ارام تر و شادتر باشد، دقیقا به همان نسبت فرزندتان از آرامش و سلامت بیشتری برخوردار خواهد بود.

تبیان