icecream

این دسر بستنی کالری کمی دارد و  جزو بستنی های رژیمی است! شیر خشک و آرد ذرت به آن طعم خامه ای میدهد بدون اینکه به آن خامه بریزید و نان سبوس دار هم که ضرر ندارد . این دسر فقط ۱۴۳ واحد کالری داره و دسر بینظیری است

مواد لازم:

۲ فنجان شیر کم چرب
۴ قاشق چایخوری پودر شیر خشک
یک و نیم قاشق چایخوری آرد ذرت
۲ قاشق چایخوری خامه کم چرب
۲ قاشق چایخوری شکر جایگزین
۶ قاشق غذاخوری خرده نان قهوه ای سرخ شده
نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده

طرز تهیه:

پودر شیر خشک و آرد رو با یه قاشق غذاخوری شیر سرد در یه کاسه مخلوط کرده و کنار بذارین.

شیر رو در یه قابلمه بجوشونین. وقتی که شروع به جوشیدن کرد مخلوط پودر شیر و آرد ذرت رو بهش اضافه کرده و مدام هم بزنین.

پنج تا هفت دقیقه بذارین بجوشه تا غلیظ بشه ، حالا از روی حرارت برداشته و اجازه بدین سرد بشه.

به مخلوط سرد شده خامه، جایگزین شکر ، خرده نان و عصاره وانیل رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین.

اون رو داخل یه ظرف آلومینیومی ریخته و دربش رو بذارین ، ظرف رو برای سه تا چهار ساعت داخل فریزر بذارین.

وقتی مخلوط خودش رو گرفت، اون رو از فریزر درآورده و در یه مخلوط کن خوب ترکیب کنین که یکدست بشه.

گردو رو بهش اضافه کرده و دوباره اون رو در همون ظرف آلومینیومی بریزین، دربش رو گذاشته و توی فریزر بذارین تا خودش رو بگیره.

درست قبل از سرو، اسکوب های بستنی رو در چهار کاسه ریخته و فورا سرو کنین.