• دکتر بهزاد عابدین
    دکتر بهزاد عابدین گوش، حلق و بینی
    مشاهده
  • دکتر منوچهر شهسواری
    دکتر منوچهر شهسواری پوست، مو و زیبایی
    مشاهده
  • گلدن رویال
    گلدن رویال پوست، لیزر و زیبایی
    مشاهده
  • کلینیک اُمرو (جراحی بینی و پلاستیک)
    کلینیک اُمرو (جراحی بینی و پلاستیک) فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
    مشاهده
  • کلینیک امرو (کاشت مو)
    کلینیک امرو (کاشت مو) فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
    مشاهده
  • دکتر محسن حسن‌زاده
    دکتر محسن حسن‌زاده فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
    مشاهده
  • دکتر پیمان کرمانیها
    دکتر پیمان کرمانیها دندان پزشکی
    مشاهده
  • کلینیک سیب سرخ
    کلینیک سیب سرخ هایفو: لیفت صورت بدون جراحی
    مشاهده
  • ایران نوین
    ایران نوین کاشت مو
    مشاهده
  • محمد سعیدی
    محمد سعیدی متخصص بیماریهای پوست، مو، زیبایی و لیزردرمانی
    مشاهده
  • کلینک ساج
    کلینک ساج متخصص زنان و زایمان
    مشاهده
  • دکتر آرش محسنی
    دکتر آرش محسنی پزشک پوست، مو و زیبایی
    مشاهده
  • دکتر ابوالفضل صالح‌راد
    دکتر ابوالفضل صالح‌راد متخصص گوش، حلق و بینی
    مشاهده
  • دکتر وحید عارفی
    دکتر وحید عارفی جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
    مشاهده
  • دکتر خیرخواه
    دکتر خیرخواه جراح و متخصص پوست و مو، لیفت با نخ
    مشاهده
  • دکتر ترنگ آقابیگی
    دکتر ترنگ آقابیگی دندانپزشک
    مشاهده
  • کلینیک دندانپزشکی دکتر مرضیه مظفری
    کلینیک دندانپزشکی دکتر مرضیه مظفری دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
    مشاهده
x بستن
۲۷ فروردین ۱۳۹۴ ۱۴:۴۹

هندی ها چگونه مرغ می پزند

chiken

مواد لازم  برای درست کردن  این غذا را می‌توانید تنها در  عرض چند دقیقه قبل از بیرون آمدم از منزل تهیه کنید و اجازه دهید به آرامی بپزد ، ‏زمانیکه از کار بازگشتید غذای شما برای خوردن آماده شده است. برای کامل کردن  این غذا می توانید آن را با برنج هم بخورید سرو این مرغ و ‏برنج با ماست و برش‌های لیمو فوق‌العاده می‌شود.  ‏

مواد لازم:

  • ‏۱ قوطی ( ۸۵۰ گرم) گوجه‌فرنگی مکعبی خردشده ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری برش‌های زنجبیل تازه ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری پودر کاری ‏
  • ‏½ قاشق چایخوری نمک حلال  ‏
  • پودر فلفل سیاه ‏
  • ‏۱ عدد مغز گل‌کلم کوچک، مکعبی خرد شده  ‏
  • ‏۶۷۵ گرم ران مرغ، بدون پوست و استخوان، به دو قسمت تقسیم شده ‏
  • ‏۱ عدد پیاز، ریز خرد شده ‏
  • ‏¼ فنجان کشمش ‏
  • ‏½ فنجان گشنیز تازه، خرد شده برای تزئین( اختیاری)‏

طرز تهیه:

  1. گوجه‌فرنگی، رب گوجه‌فرنگی، زنجبیل، پودر کاری، نمک حلال و فلفل سیاه را با هم در کاسه‌ی مخصوص آرام‌پز خوب مخلوط ‏کنید؛ سپس کلم‌ها، مرغ، پیاز و کشمش را به آنها بیافزائید و هم بزنید. ‏
  2. اجازه دهید تمام مواد را با درجه‌ی حرارت ملایم به مدت ۶ تا ۷ ساعت در آرام‌پز باشند تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند( یا با درجه ‏حرارت بیشتر به مدت ۴ تا ۵ ساعت). سپس از آرام‌پز خارج نمائید و با گشنیز تزئین کنید. ‏
کالری : 391 | چربی : 17.3g | پروتئین : 31.1g | کربوهیدرات : 26.7g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 5.7g | شکر : | نمک : 664mg
زمان آماده سازی : 15 دقیقه | زمان پخت : 360 دقیقه | زمان کل : 375 دقیقه
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)
  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.