allergy-cause-bad-breath-comforters-down-40278
با کمبود چه ویتامین هایی میزان آلرژی در بدن  افزایش پیدا می کند و چه رابطه ای میان ویتامین های دریافتی و بروز حساسیت در بدن افراد وجود دارد.
 محققان دانشکده پزشکی آلبرت انیشتین از دانشگاه یشیوا در طی نوعی از آزمایش خون حساسیت به 17 آلرژن‌های مختلف را با اندازه گیری سطح ایمونوگلوبین (پروتئینی که سیستم ایمنی بدن در  پاسخ به آلرژن‌ها تولید می‌کند) مورد بررسی قرار دادند.
هنگامی که مشاهدات توسط محققان دانشکده انیشتین تجزیه و تحلیل شد، هیچ گونه رابطه‌ای میان سطح ویتامین D و آلرژی در بزرگسالان مشاهده نشد. اما در کودکان و نوجوانان پایین بودن سطح ویتامین D با 11 آلرژن از 17 آلرژن رابطه مستقیم داشت.
این آلرژن‌ها شامل آلرژن‌های زیست محیطی و آلرژن‌های غذایی (بادام زمینی) هستند.
کودکانی که کمبود ویتامین D دارند (وجود کمتر از  15 نانو گرم از  ویتامین D در هر میلی لیتر خون) 2.4 برابر احتمال بروز آلرژی در آنها نسبت به کودکانی که دارای سطح کافی ویتامین D هستند (بیش از 30 میلی گرم در هر میلی خون) بیشتر است.
Michal melamed استادیار پزشکی اپیدمیولوژی و سلامت جامعه در دانشکده انیشتین و نویسنده ارشد این تحقیق، با اشاره به ضرورت استفاده کودکان از مقادیر کافی ویتامین D در روز، می‌گوید: این فقط یک رابطه است و کاملا  ثابت نمی‌کند که کمبود ویتامین D موجب بروز آلرژی در کودکان می شود، اما با این حال باید آن‌ها را از کمبود ویتامین D محافظت کنیم.

Science daily