OLYMPUS DIGITAL CAMERA

محققان به اشخاص علاقه‌مند به خوردن سالاد توصیه  مهمی می‌کند برای بالا بردن خاصیت آن به سالادشان تخم مرغ پخته بریزند.کارتنوئید که  در گوجه‌فرنگی، کاهو و هویج  وجود دارد ر صورت ترکیب شدن با تخم مرغ می‌تواند اثری دو چندان برای محافظت از بدن در مقابل سرطان‌ها داشته باشد.

پژوهشگران به افراد علاقه‌مند به خوردن سالاد توصیه اکید می‌کند برای افزایش چند برابری خواص این میان و عده مفید به آن تخم مرغ پخته اضافه کنند.
گفتنی است،کارتنوئید موجود در گوجه‌فرنگی، کاهو و هویج در صورت ترکیب شدن با تخم مرغ می‌تواند اثری دو چندان برای محافظت از بدن در مقابل سرطان‌ها داشته باشد.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه ها می‌توانند مانع از ابتلا به انواع سرطان و بیماری‌های قلبی در افراد شوند.
این نتایج حاص تحقیقات پژوهشگران دانشگاه پوردو در ایندیانا پلیس است که بر روی  16داوطلب مرد سالم انواع سالاد به دو حالت با تخم مرغ و بدون تخم مرغ را ازمایش کرده و نتایج آن بر سلامت طولانی مدت آنها را مقایسه کرده‌اند.
کارشناسان لیکوپن رنگدانه قرمز موجود در گوجه‌فرنگی را برای جلوگیری از ابتلا به سرطان معده، ریه و پروستات بسیار مفید می‌دانند
 منبع : www.yjc.ir