مشاوره زیبایی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی

ویتامین های مارچوبه مارچوبه سفید مارچوبه سبز مارچوبه بنفش فواید مارچوبه

مارچوبه سبزی است که به سه  رنگ سفید، سبز و بنفش در فصل بهار وجوددارد  و به علت مزه خوبی که دارد کنار غذاها خورده می شود.مارچوبه سرشار از ویتامین‌های B2،B9،C،E، پیش‌نیاز ویتامین A و همچنین مواد معدنی است. مارچوبه کالری بسیار پایینی دارد که برابر 24 کیلو کالری در هر 100 گرم است.حجم بیشتر مارچوبه یعنی حدود 92 درصد را آب تشکیل داده است و ادرارآور محسوب می‌شود. مصرف این سبزی در عین خاصیت لاغرکنندگی، به تخلیه بهتر دستگاه گوارش کمک کرده و به دلیل فیبر بالا هضم غذا را آسان می‌کند. هر 3 نوع مارچوبه خواص تقریبا مشابه‌ای دارند و تغییر رنگ آنها تنها به دلیل زمان برداشت آنهاست. مارچوبه سفیدرنگ، در واقع گیاهی جوان است که هنوز سر از خاک درنیاورده و ترد و نازک است. مارچوبه زمانی بنفش رنگ می‌شود که کمی جوانه زده باشد و نور دیده باشد اما مارچوبه‌ای که کامل رشد می‌کند به دلیل ایجاد کلروفیل در آن سبز می‌شود. برای پختن هر 3 نوع مارچوبه باید آن را شست و پوست کند. بعد از پخت باید مارچوبه را به سرعت مصرف کرد و نگه داشتن آن در یخچال باعث تغییر طعم آن می‌شود اما اگر می‌خواهید مارچوبه را برای مدت طولانی نگه دارید بهترین کار فریز کردن آن است. برای این کار چند دقیقه‌ای مارچوبه را در آب جوش بیندازید بعد خشک کنید و در فریز بگذارید. مارچوبه تازه را با پوست تا 72 ساعت در یخچال می‌توان نگه داشت.

منبع : www.salamdr.com

5 1000
ارسال شده در 17 اردیبهشت 1394 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x