کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

nuts

پژوهشگران اثبات کردند که خوردن آجیل با سلامتی ارتباط مستقیمی دارد . براین اساس در مقاله ای که به تازگی در  مجله پزشکی انگلستان منتشر شده است، معلوم شد، اشخاصی که  هر روز یک مشت آجیل  میخورند، از طول عمر بزیادتری نسبت به اشخاصی که اصلاً آجیل  نمی خورند برخوردارند. در این  تحقیق دانشمندان قریب به 120،000 نفر را مورد ارزیابی قرار داده و جمع آوری داده ها و تجزیه و تحلیل  بالغ بر 30 سال به طول انجامید.
همچنین یافته ها نشان داد کسانی که به طور منظم آجیل می خورند، از تناسب اندام بهتری نسبت به کسانی که آجیل مصرف نمیکردند برخوردار بوده اند. پس این تصور که خوردن آجیل می تواند منجر به افزایش وزن گردد تا حدودی کم رنگ تر شده است.
علاوه بر این در این مطالعه ارتباط بین خوردن آجیل و کاهش خطر ابتلاء به بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2 ، سنگ کیسه صفرا، سرطان روده بزرگ و دیورتیکولیت نشان داده شده است. محققان تاثیر مصرف آجیل بر میزان مرگ و میر افراد را نیز مورد مطالعه قرار داده اند و به این نتیجه رسیدند که یکی از بارزترین فواید مصرف آجیل، کاهش 29 درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی بوده است و شاهد کاهش قابل توجه 11 درصدی در احتمال خطر مرگ ناشی از سرطان بوده اند.
در ادامه مطالعات دیده شد که مصرف مقادیر بالای آجیل با کاهش سطح کلسترول ، کاهش التهاب، استرس اکسیداتیو، چربی بدن و مقاومت به انسولین نیز همراه بوده است.
مطالعات صورت گرفته در این پژوهش در سال های 1980 تا 2010 بر روی 76464 خانم و از سال های 1986 الی 2010 بروی  42498 آقا انجام شد. شرکت کنندگان در هر دو گروه،  هر 2-4 سال پرسشنامه هایی را در خصوص تغذیه، شیوه زندگی و سلامت تکمیل نمودند. در پرسشنامه غذایی میزان مصرف روزانه آجیل توسط شرکت کنندگان مطرح شده بود و اینکه آیا این افراد روزانه به میزان یک اونس (28 گرم) آجیل مصرف داشته اند و یا خیر.
نکته عملی: نتایج تحقیقات حاکی از آنند که مصرف کمتر از یک بار در هفته آجیل، با کاهش 7٪ در میزان خطر مرگ و میر افراد در ارتباط بوده است، یک بار در هفته به کاهش این میزان به 11٪ کمک می کند، خوردن دو تا چهار بار در هفته آجیل به کاهش 13٪، پنج تا شش بار در هفته کاهش 15٪، و مصرف آجیل بمدت هفت بار یا بیشتر در طول هفته، منجر به کاهش 20٪ در میزان خطر مرگ و میر می گردد. بطور کلی، محققان بر این باورند که مصرف آجیل و مغزها بخصوص گردو می تواند در پیشگیری وکاهش خطر ابتلاء به بسیاری از بیماریها و سرطان  ها از جمله سرطان لوزالمعده موثر بوده و با فواید خارق العاده خود طول عمر افراد را افزایش بخشد. لازم به ذکر است که خوردن بیش از اندازه آجیل نیز می تواند سبب بروز چاقی و برخی مشکلات گردد، لذا همواره  می بایست در میزان مصرف آن اعتدال را رعایت نمائید.

منبع : www.yourdoctor.ir

5 1000
ارسال شده در 17 اردیبهشت 1394 توسط با موضوع تغذیه
سیب سرخ
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x