food
افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید (RA) التهاب و درد دارند  برخی از غذاها ممکن است  التهاب بدن  را کاهش داده و درد کمتر شود. و این مواد غذایی شامل  میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، روغن زیتون و  مهمترین آنها ماهی است

یکی از توصیه‌های مهم تغذیه‌ای که به افراد مبتلا به آرتریت روماتویید و سایر بیماری‌های التهابی مفاصل می‌شود، این است که رژیم غذایی خود را غنی از اسیدهای چرب امگا3 بکنند. زمانی که منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب غیراشباع مانند غذاهای دریایی، جایگزین منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب اشباع مانند گوشت قرمز می‌شوند، چربی بد و کلسترول خون هم پایین می‌آید و قدری از التهاب‌های بدن کم می‌شود. افزایش سطح چربی بد (LDL) و کلسترول خون، همواره با تشدید بیماری‌های التهابی در بدن همراه است. این التهاب‌ها می‌توانند به‌مرور زمان، شانس ابتلا به بیماری‌های قلبی را در فرد بالا ببرند. این در حالی است که ماهی‌های چربی مانند سالمون، قزل‌آلا، کلیکا، ساردین یا روغن زیتون و کانولا، سرشار از اسیدهای چرب امگا3 هستند و گنجاندن حجم مناسبی از آنها در برنامه غذایی، می‌تواند جلوی بیماری‌های التهابی در بدن را بگیرد. انجمن قلب آمریکا برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و التهابی در بدن، مصرف حداقل 2 وعده ماهی چرب در طول هفته را به تمام افراد توصیه می‌کند.

منبع : www.salamdr.com