Foods-to-improve-your-hearts-health

 

مصرف غذاهای پر از کلسترول، باعث بالا رفتن فشار خون و گردش ضعیف خون شده، که سه عامل اصلی تهدید سلامت قلب هستند.

با این حال، دانشمندان 11 روش برای بهبود سلامت قلب به ما معرفی کرده اند. طبق گفته ی لیندا میلو، با اضافه کردن مواد مغذی به رژیم غذاییتان، می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهید.

 

فیتوسترولها: این مواد به کاهش کلسترول بد که یکی از عوامل اصلی بیماری قلبی است کمک می کنند.

فلاوانول های کاکائو: تحقیقات نشان دادند که فلاوانول ها می توانند به حفظ قابلیت ارتجاعی رگ های خونی و طبیعی شدن جریان خون کمک کنند.

اسیدهای چرب امگا 3: این نوع اسیدهای چرب که در ماهی پیدا می شوند، با پایین آوردن سطح تری گلیسیرید ، به طور بالقوه فشار خون را کاهش می دهند.

هیدروکسی تیروسول: این آنتی اکسیدان که در روغن زیتون یافت می شود، از چربی خون در برابر صدمات اکسیداتیو محافظت می کند.

بلوبری: مصرف مداوم بلوبری با سلامت عروق و کاهش فشار خون سیتولیک و دیاستولیک مرتبط بوده و راهی موثر برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی است.

بتا گلوکان موجود در جو:مصرف روزانه حداقل سه گرم بتا گلوکان که در جو یافت می شود، به طور موثری کلسترول را کاهش می دهد.

عصاره هسته انگور: عصاره هسته انگور، فشار خون را در محدوده ای نرمان نگه می دارد.

ویتامین k : ویتامین k باعث دور کردن کلسیم اضافی از دیواره رگ های خونی شده و سلامتی قلب و عروق را بهبود می دهد.

لبنیات: مطالعه موردی از افرادی که فشار خون بالا داشتند نشان داد که مصرف روزانه شیر و لبنیات کم چرب ، خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهد.

بادام: مصرف بیشتر بادام به صورت روزانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

گردو:گردو همدرست مثل بادام برای کاهش بیماری قلبی که ناشی از محتوی آلفا لینولنیک اسید می باشد، بسیار خوب است.

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذکر منبع (hiDoctor.ir) مجاز می باشد