Schizophrenia

دارو های مصرفی که برای درمان جنون جوانی شهرت دارند به شرح زیر هستند :
antipsychotics , neuroleptis or “ major” tranquilizers.
آنها شامل :
Chlorpromazine (Thorezine ); chlororothixene (Taracton ) ; dropridol (Inapsine , Innovar); fluphenazine (Permitil , prolixin); halpridol (Haldol) ; perphenazine (Etrafon , Triavil , Trilafon ); pimozide(Orap) ; prochlorperazine (Compazine); promazine ( sparin); thioridazine (Mellaril); trifluoperazine (stelazine).
دارو های ضد سیکوتیک واکنشها را نسبت به تمام انواع  محرک ها کاهش می دهد و حالتی از احساس آرامش و بی تفاوتی ایجاد می کند . آنها را می توان به شکل قرص و تزریق استفاده کرد . اثر های تزریقی مصرف مداوم در چند هفته  ، در زمان معین  باعث اعتیاد می شود .
یکی از ناراحتی های پیامد جانبی حالت وابسته به مرض ارتعاشی با حرکات شکم و بی تابی است . این مرض را می توان با داروی ضد فلج ارتعاشی مانند دارو هایی که در زیر آمده کنترل نمود :
OROHENADRINE ( Disipal) , benztropine (cogentin) , biperiden (Akineton) , procyclidine( Kemadrin)
به هر حال اینها  می توانند نفوذی را در سایر پیامد های جانبی عمدتاً از antipsychotics – tardive dyskinesia بوسیله حرکتهای غیررقابل منترل مخصوصاً در صورت و زبان داشته باشند . Tardive dyskinesia غیر قابل درمان است و ممکن است دوباره برگردد ، حتی آن پس از مدت کوتاهی بعد از درمان با مقدار کمی از داروی ضد سیوتیک اتفاق می افتد .
این دارو به طور ویژه ای برای سالمندان خطر ناک است زیرا آنها در منترل درجه حرارت دخالت دارند و احتمال خطر زدگی را افزایش می دهد ، و واکنش ها  را کند کرده ، زمینه سقوط را فراهم می کند . سایر پیالمد های جانبی شامل سر گیجه ، بی علاقگی ، کا بوس در خواب ، افسردگی ، فشار خون پایین ، خشکی دهان ،یبوست ،گرفتگی بینی ، تاری بینایی و مشکل در ایجاد نظم قلب ، به هم خوردن دوره ماهیانه ، متورم سینه ها ، بالا رفتن وزن ، مرض خونی ، حساسیت زیاد به نور آفتاب ، جوش، مریضی جگر ،مریضی چشم و لکه هایی روی پوست هستند .
تعدا د زیادی از کسانی که مبتلا به جنون هستند ، با درمان طولانی مداوم ، معمولاً با تزریق “depot” در فاصله های معین درمان می شوند . می توان ادعا کرد که این درمان از عود کردن آن جلوگیری می کند ، اگر چه شواهد در این مواقع قاطع نیستند ؛ یعنی در پاره ای از موارد مشاهده شده که این افراد بدون مصرف دارو برای همیشه از  آن نجات یافته ، اما در بعضی دیگر حتی با مصرف دارو دوباره گرفتار این بیماری شده اند .