Man-Holding-Problem-Card1

بهتر است مشکلاتتان را نادیده بگیرید و سخت نگیرید و در مواجه با سختی ها و ناملایمات لبخندتان را ازیاد نبرید.

ناهید حاجی سلیمانی، با بیان اینکه خندیدن روی تمام سلول‌های بدن اثر می‌گذارد، اظهار کرد: وقتی که می‌خندیم، سیستم ایمنی بدنمان تحریک و به گونه‌ای که باید، فعال می‌شود. با این کار به جسم‌مان اجازه می‌دهیم تا دفاع بهتری در برابر آسیب‌ها داشته باشد

وی گفت: اگر در زندگی گناه و سرکشی کنیم و در مسیر غلط گام برداریم، از خداوند دور و به فردی ترشرو و اخمو تبدیل می‌شویم. در مقابل، خندیدن شادی را در قلب ما جای می‌دهد و ما را به خدا نزدیک می‌کند. شادی قلبی و واقعی از هر دارویی بهتر است؛ اما یک روح بیمار و کسل حتی روی استخوان‌های ما اثر می‌گذارد.

حاجی سلیمانی ادامه داد: شاید شما با خود فکر کنید «من به علت شرایطی که دارم نمی‌توانم بخندم» بله درست است؛ واقعیت‌هایی وجود دارند که خندیدن را برایمان دشوار می‌کنند؛ اما شادی لذتی احساسی و درونی است که به اوضاع و شرایط ما بستگی دارد.

وی اضافه کرد: لذت واقعی وقتی محقق می شود که راه و مسیر زندگی را درست تشخیص دهیم و بدانیم یک قادر مطلق در کنار ماست و از درون شاد باشیم. در این صورت است که می‌توانیم لبخند بزنیم.

این کارشناس ارشد روانشناسی یادآور شد: بیشتر ما از نعمت سلامتی برخورداریم؛ مکانی برای زندگی کردن داریم؛ کسانی را داریم که دوستمان دارند؛ اینها والدین، فرزندان، خواهران، برادران یا همسران ما هستند. آیا شما ترجیح می‌دهید به چیزهایی که ندارید مانند ناتوانی، درد، خطر، یا ترس توجه کنید؟

حاجی سلیمانی گفت: هر یک از ما باید قلبی شکرگزار داشته باشیم؛ و نتیجه این سپاسگزاری خوشی و شادابی است. هنگامی که می‌خندیم مثل یک کودک می‌شویم. به یاد داشته باشید که خندیدن فقط برای بچه‌ها نیست؛ در کنار هر زنی هنوز یک دختربچه وجود دارد و درون هر مردی یک پسربچه؛ وقتی به کودک درونمان اجازه ابراز وجود بدهیم، می‌توانیم احساسمان را بیان کنیم و از زندگی لذت ببریم. در این شرایط عمری طولانی‌تر را تجربه می کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: زندگی را کمتر جدی بگیرید و به مشکلات بخندید. اگر دوستی ندارید که شما را شاد کند، پیدا کنید. به خاطر داشته باشید که می‌توانید با او با شادی زندگی کنید.

ایسنا