images.jpg56468

بهتر است این افراد از تردمیل استفاده نکنند و آن را به کار نگیرند چون ممکن است آسیب های بیشتری به آنان وارد کند!

بسیاری از افراد بر این باور هستند که هرچه سرعت پیاده‌روی بر روی تردمیل زیادتر باشد سریعتر به مقصود خود می‌رسند که این تفکر نه‌ تنها صحیح نیست بلکه برای بسیاری از افراد منع هم شده است.
اکثریت مردم بر این تفکر هستند که هر‌چقدر سرعت تردمیل افزایش دهند و شیب‌دار کنند به مقصود خود که همان لاغری است می‌رسند که این موضوع نه‌ تنها هیچ مزیت برجسته‌ای نسبت به پیاده‌روی ندارد بلکه موجب ساییدگی مفاصل، مشکلات جدی در مفاصل لولایی و درد‌های عضلانی می‌شود.
البته ناگفته نماند که دویدن روی تردمیل هم دارای نکاتی است همچون کفش مناسب، تعیین شروع حرکت و پایان راه رفتن روی تردمیل و توجه به حالت‌های بدنی خود که در صورت احساس سیاهی رفتن چشم‌ها و سرگیجه باید بلافاصله تمرین را متوقف کنند.
غلامرضا خالقی متخصص ارتوپدی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از تردمیل دارای اصولی مثل کفش مناسب، سرعت مناسب و نداشتن شیب است.
وی ادامه داد: تعداد گام‌ها هم در حین راه‌رفتن با تردمیل و حتی در پیاده‌روی بسیار حائز اهمیت است.
وی هشدار داد: افرادی که آرتروز پیشرفته، پارگی رگ‌ها، تعویض مفصل زانو، دیسک کمر دارند بهتر است از تردمیل استفاده نکنند.
این متخصص ارتوپدی افزود: زانو‌هایی که شدیدا پرانتزی هستند و سابقه‌ی پیچ خوردگی مکرر مچ پا دارند نباید از تردمیل استفاده کنند.
وی اظهار کرد: افرادی که دارای زانوی نرمال هستند با رعایت اصول و داشتن کفش مخصوص دویدن چه بر روی تردمیل و چه برروی زمین منعی ندارد.