Depositphotos_23529879_sممکن است برای شما عزیزان در مورد ارتودنسی سوالاتی پیش بیاید و بابرخی صحبت هاو شایعات مختلف نظرتان در مورد آن دچار تغییراتی شده باشد

همه می‌دانند که وظیفه یک دندانپزشک، مراقبت از سلامت دهان و دندان است؛ با این حال، همه با وظایف یک متخصص ارتدنسی آشنایی ندارند. این مسئله در برخی از مواقع باعث ایجاد سردرگمی و سوء تفاهم در قبال عملکرد متخصص ارتدنسی در کمک به بیماران می‌‌‌شود. در ادامه، نگاه دقیق‌تری به باورهای غلط و تصورات نادرست درباره ارتدنسی خواهیم داشت.
شاید بزرگ‌ترین تصور نادرستی که درباره متخصصان ارتدنسی وجود دارد، این است که آنها مانند یک دندان‌پزشک خانوادگی هستند. حقیقت این است که آنها با دندان‌پزشکان خانوادگی تفاوت زیادی دارند. وظیفه یک دندان‌پزشک و یک متخصص ارتدنسی، کمک به افراد جهت لذت‌بردن از سلامت دهان و دندان‌شان است؛ با این حال، متخصصان ارتدنسی از روش‌های مختلفی در راستای تحقق این هدف بهره می‌گیرند. به عنوان مثال، اگر به پرکردن یکی از دندان‌های خود نیاز داشته باشید، قطعا به سراغ یک متخصص ارتدنسی نخواهید رفت. دندان‌پزشکان، متخصصانی هستند که به معضلات سلامت دهان و دندان از قبیل پرکردن و کشیدن رسیدگی می‌کنند. علاوه‌براین، دندان‌پزشکان نقش موثری در درمان بیماری‌های لثه، پوسیدگی دندان، دندان درد و سایر مشکلات مرتبط با بهداشت دهان و دندان ایفا می‌کنند.
اکثر بیمارانی که به متخصصان ارتدنسی مراجعه می‌کنند، یا از سیم‌های ارتدنسی استفاده می‌کنند و یا به استفاده از آنها نیاز دارند تا فرم دندان‌های خود را اصلاح کنند. به عبارت دیگر، آنها زمانی به سراغ یک متخصص ارتدنسی می‌روند که از هم‌ترازی دندان‌های خود راضی نباشند. ممکن است دندان‌های کودکان با بالارفتن سن نامرتب و کج شوند؛ این معضل به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. از این رو، بهتر است که یک متخصص ارتدنسی کودکان را در سن هفت سالگی معاینه کند.