baglava

این باقلوایی که آموزش می دهیم خمیرش خانگی است و به کمک وردنه مخصوص باقلوا شکل می دهیم که درست کردنش خیلی راحت است  و داخلش گردو دارد اکنون رسپی باقلوای چین دار را بخوانید

مواد لازم :

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1 استکان

روغن زیتون 1 استکان

بکینگ پودر 1 پاکت

سرکه 1.5 قاشق

آرد 3-3.5 لیوان

مواد داخلی:

گردو خرد شده

رویه :

کره 250 گرم

شربت :

شکر 3.5 لیوان

آب 3 لیوان

آب لیموی تازه 3 قطره

baglava1

baglava2

baglava3

baglava00

baglava5

baglava4

طرز تهیه :

شربت : در قابلمه آب و شکر ر ریخته  در حرارت گذاشته تا شکر حل شود خوب هم زده  وقتی جوشید  حرارت را کم کرده آبلیموی تازه می ریزیم 15 دقیقه می جوشانیم از حرارت بر می داریم و میگذاریم سرد شود

در یک ظرف تخم مرغ  و روغن زیتون و شیر و بکینگ پودر و سرکه را ریخته و هم میزنیم  سپس آرد را کم کم اضافه میکنم تا خمیری بدست آید که بدست نچسبد.

اکنون به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده سپس هر کدام ازا ین چانه ها را هم به 10 قسمت مساوی تقسیم می کنیم  و دردست گرد می کنیم  به هرکدام مقدار آرد پاشیده و با وردنه مخصوص باقلوا  مثل تصویر باز می کنیم  روی خمیر گردوی خرد شده ریخته  و با کمک وردنه مخصوص باقلو خمیر را دور وردنه میپیچیم هر دو طرف را با دست نگه داشته و به طرف وسط چین می دهیم  بعد خمیر را از وردنه آرام آرام خارج می کنیم  و به اندازه 3 انگشت برش می زنیم  در سینی فر خیلی کم روغن ریخته و می چینیم . در یک تابه کره راریخته و ذوب می کنیم  و می گذاریم گرم شود وروی باقلوا ها کم کم می ریزیم  5 دقیقه صبر می کنیم تا روغنش را بکشد سپس در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا رویش طلایی شود سپس از فر در اورده وقتی ولرم شود شربت سرد را ریخته 1 ساعت می گذاریم استراحت کند  سپس برای سرو کردن آماده است

baglava6

baglava01

baglava8

baglava9

baglava10

 

baglava11

baglava02

baglava12

baglava13

 

baglava14

  این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.