مشاوره زیبایی
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک

mac-and-cheese

این ماکارونی شیوه درست کردنش آسان است  و مواد اصلی آن  فقط ماکارونی و سیر نیست بلکه ترگیبات مهم آن این دو ماده غذایی است این رسپی کالری کمی دارد و برای رژیم ها مناسب است
برای افزودن طعم و چاشنی بیشتر، از دو نوع سیر استفاده کرده ایم: یک بوته سیر کبابی شده و سیر تازه ی خرد شده. این ترکیب عطر تند، گرمی، شیرین و کبابی ایجاد می کند.

  • زمان آماده شدن:۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۰ دقیقه
  • مجموع زمان: ۳۰ دقیقه
  •  مناسب برای ۴ نفر

مواد لازم

•    ۱ بوته سیر کبابی
•    ۲ و یک چهارم فنجان ماکارونی
•    ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن هسته ی انگور
•    ۵ حبه سیر ریز خرد شده
•    ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری آرد
•    حدود ۲ پیمانه شیر
•    نمک و فلفل به میزان لازم
•    نصف پیمانه پنیر پارمسان
•    ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری پنیر چدار
•    یک چهارم پیمانه پودر سوخاری

ارزش غذایی ماکارونی پنیری با سیر

•    مقدار هر وعده: یک چهارم دستور غذایی
•    کالری: ۶۲۷
•    چربی: ۲۳ گرم
•    چربی اشباع: ۳٫۶ گرم
•    کربوهیدرات: ۸۶ گرم
•    قند: ۳ گرم
•    سدیم: ۵۹۰ میلی گرم
•     فیبر: ۸ گرم
•    پروتئین: ۲۲٫۲ گرم

طرز تهیه ی ماکارونی پنیر با سیر

۱- برای این که سیر را کبابی کنید، فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و سر بوته ی سیر را ببرید. روی سیر کمی روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید و به آرامی و نه خیلی محکم، آن را با فویل بپوشانید.

۲- سیر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت (بستگی به اندازه سیر دارد) در فر بپزید. وقتی عطر سیر به مشام برسد، متوجه می شوید که سیر آماده است. سیر را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.

۳- ماکارونی را در ظرف بزرگ پر از آب جوش و نمک بریزید. آن ها را هم بزنید تا به هم نچسبند و طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید. ماکارونی را آبکش کنید و روی آن حوله ای بگذارید تا رطوبت آن حفظ شود.

۴- برای آماده کردن سس، یک ظرف بزرگ را روی حرارت گرم کنید. وقتی ظرف گرم شد، ۴ قاشق غذاخوری روغن و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

۵- بلافاصله ۴ قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا بپزد. (اگر در مراحل بعدی پخت متوجه شدید که سس به اندازه ی کافی غلیظ نیست، به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.)

۶- شیر را هر بار به مقدار نصف پیمانه اضافه کنید و به خوبی با همزن هم بزنید تا گلوله نشود. به مدت ۲ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید. (اگر بعداً متوجه شدید که سس خیلی غلیظ است، یک چهارم پیمانه شیر را به آن اضافه کنید).

۷- سس را در مخلوط کن بریزید و سیر کبابی را به آن اضافه کنید (بوته سیر را از قسمت پایین آن فشار دهید تا حبه های سیر به آسانی خارج شوند) نمک، فلفل،پارمسان و چدار را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا مخلوط یکدست و کرمی شود. کمی از آن را بچشید و چاشنی اش را تنظیم کنید.

۸- سس را در ظرف روی حرارت بریزید و روی حرارت کم بپزید تا کمی غلیظ شود (حدود ۲ تا ۳ دقیقه).

۹- پاستا را به آن اضافه کنید و روی آن پنیر پارمسان و پودر سوخاری بریزید.

۱۰- آن را در فر با حرارت بالا و در قسمت بالای فر حدود ۱ تا ۲ دقیقه بپزید تا طلایی، قهوه ای رنگ شود. اما مواظب باشید چون سریع می سوزد.

۱۱ -بلافاصله سرو کنید. می توانید روی آن فلفل و پنیر اضافی بریزید.

۱۲ -باقی مانده ی غذا هم می تواند تا سه روز در یخچال بماند.

منبع : baghdaroo.com

5 1000
ارسال شده در 21 مرداد 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x