milk-berger16

آموزش  این قسمت شیر برگز است که مرحله به مرحله همراه با تصاویر آموزش داده شده است خمیر آن مانند کرپ است و کرم مخصوصی دارد که داخلش قرار می دهیم در ادامه با این رسپی بیشتر آشنا شوید

مواد لازم:

شیر 1 لیوان

آرد 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 1 قاشق

شکر 1 قاشق

بکینگ پودر 1 قاشق مربا

وانیل نصف پاکت

نمک خیلی کم

کرم:

شیر 250 میلی لیتر

ارد 1 قاشق

نشاسته 1 قاشق

شکر 2 قاشق

تخم مرغ 1 عدد

وانیل نصف پاکت

خامه شیر 1 قاشق

milk-berger

طرز تهیه :

 

در یک  قابلمه  شیر ,تخم مرغ , شکر , آرد و نشاسته را ریخته خوب هم میزنیم . قابلمه را در حرارت گذاشته  و مرتب هم میزنیم  تا قوام دار شود در آخر وانیل ریخته و خوب هم میزنیم  از حرارت برداشته  و می گذاریم سرد شود پس از سرد شدن  خامه ریخته و هوب هم میزنیم سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود

اکنون طرز تهیه نان آن را آموزش می دهیم:

در یک کاسه تخم مرغ , شیر و روغن مایع را ریخته  خوب هم میزنیم  آرد و بکینگ پودر را ریخته سپس نمک و شکر می ریزیم  خوب هم میزنیم  سپس  یک تابه متوسط خیلی کم چرب کرده و تابه را درحرارت زیاد گرم می کنیم  سپس حرارت را کم میکنیم  به اندازه نصف ملاقه از مایع را ریخته وقتی رویش حباب حباب شد  و کناره ها جمع شد  طرف دیگر را بر می گردانیم 15 ثانیه طرف دیگر را هم سرخ می کنیم  وقتی پخت همانطوریکه گرم است رویش خیلی کم  عسل می ریزیم  و می گذاریم سرد شود سپس  کرمی که در یخچال گذاشتیم سرد شود از آن مالیده و  میان دو کرپ قرار می دهیم  1 ساعت در یخچال قرار می دهیم  سپس سرو می کنیم

 


 milk-berger1
 milk-berger2

 

milk-berger3

milk-berger7

milk-berger5

milk-berger6

 

milk-berger8

milk-berger9

milk-berger11

milk-berger12

milk-berger13این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.