pirashki 1

یک پیراشکی بدون گوشت با آموزش تصویری برایتان در ادامه مطلب آورده ایم که توجه شما را به آن جلب می کنیم این پیراشکی با یوفکا آماده می شود

مواد لازم :

یوفکا 1 عدد

قارچ 1 کاسه

روغن مایع 1 قاشق

کره نصف قاشق

ارد نصف قاشق

شیر نصف لیوان

پنیر پیتزای رنده شده   1 کاسه کوچک

روغن مایع سرخکردنی

نمک

رویه:

تخم مرغ 1 عدد

آرد سوخاری

 

طرز تهیه :

قارچ را تمیز کرده و خوب می شوئیم و نیمه درشت خرد می کنیم . روغن را درتابه ریخته قارچ را در ان تفت می دهیم  سپس به قارچ های تفت داده شده کره ریخته  ذوب می کنیم سپس آرد را ریخته  و کمی تفت می دهیم  سپس شیر را کم کم میریزیم  و تا وقتی به فقوام بیاید هم میزنیم  در اخر نمک می ریزیم هم میزنیم  از حرارت  بر می داریم .. اکنون یوفکا را باز کرده  به 8 قسمت مثلثی شکل برش میدهیم  در قسمت پهن هر مثلت از مواد قارچ و سس ریخته  ورویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم کناره ها را به داخل تا کرده و لوله می کنیم  در یک کاسه آب ریخته و سه گوشه پیراشکی ها را در آب فرو می بریم . در یک ظرف زرده تخم مرغ را ریخته خوب هم میزنیم  در ظرف دیگر هم آرد سوخاری می ریزیم  پیراشکی را اول در زرده  تخم مرغ غلطانده سپس آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ می کنیم سپس در حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی ان گرفته شود سپس گرم گرم سرو میکنیم

pirashki2

 

 pirashki3
 pirashki4
pirashki5
pirashki6
pirashki7
pirashki8
pirashki9
pirashki10
pirashki11
pirashki12
pirashki13
pirashki14
pirashki 1این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.