food-1

 

این غذا بسیار متفاوت از غذاهایی که آموزش دادیم است چون هم برنج دارد و هم خمیر در حقیقت برنج داخل خمیر است اکنون ببینیم این غذا چگونه درست می شود

گوشت 500 گرم

بادمجان  2عدد

یوفکا 2 عدد

قارچ 1 بسته

پیاز 1 عدد

روغن زیتون – کره- نمک – فلفل سیاه

برای پلو:

4 لیوان برنج

کره 2 قاشق

نمک و آب

food-2
طرز تهیه :

گوشت ها را خرد کرده  و در روغن زیتون تفت می دهیم وقتی گوشت آبش را داد و سپس کشید پیاز  را تفت داده و سپس و قارچ را ریخته تا کمی تفت داده شود وقتی قارچ هم آب داد سپس آب کشید نمک و فلفل  ریخته و از حرارت برمی داریم

برای پلو برنج را شسته  و با روغن مایع کمی تفت میدهیم  وکره هم میریزیم و به تفت دادن ادامه میدهیم آب جوش ریخته  و دربش را گذاشته در حرارت کم بپزد

حالا بادمجانها را راه راه پوست کنده و سرخ می کنیم . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و  چرب می کنیم یوفکاها را پهن میکنیم  از مواد گوشتی کمی ریخته  بقیه بادمجان و گوشت را به داخل پلو مخلوط میکنیم سپس پلو را ریخته  و کناره های یوفکا را به بالا آورده  و می بندیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  تا روی یوفکاها طلایی شود وقتی پخت در سینی دیگر بر می گردانیم  کاغذ روغنی را برداشته  و طرف دیگر را هم سرخ می کنیم  وقتی کامل پخت در ظرف می گذاریم و سرو می کنیم
این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.