cake1اکنون در فصل انجیر هستیم و تصمیم گرفتیم این کیک معروف را که مناسب این فصل است  آموزش دهیم

 

مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

انجیر تازه به اندازه لازم

کره 2 قاشق

بکینگ پودر 1 پاکت

روغن مایع 1 استکان

وانیل 1 پاکت

گردو خرد شده 1 کاسه

دارچین به اندازه لازم

آرد به اندازه لازم

طرز تهیه :

 

در کاسه تخم مرغها را ریخته  سپس شکر را ریخته و  با  درجه تند هم زن هم میزنیم  روغن مایع و کره ذوب  شده ولرم را می ریزیم سپس گردوی درشت خرد شده را ریخته  دارچین  را ریخته مخلوط میکنم  4 قاشق ارد ریخته  و هم میزنیم (آرد را کم کم ریخته تا قوام لازم بدست آید) در سینی فر چرب شده مایه کیک را می ریزیم  انجیرهار ا نصف کرده و رویش چیده بطوریکه روی  انجیر سر به زیر باشد رویش هم گردو می ریزیم  در فر 180 درجه بمدت 20-25 دقیقه می پزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.