1461038_179276942272801_2065766998_nکیوی حاوی مواد مغذی گیاهی متعدد و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی است .ماده مغذی گیاهی، کیوی توانایی محافظت از DNA  آسیب های مرتبط با اکسیژن را برعهده دارد.خوردن میوه های غنی از ویتامین C مانند کیوی ممکن است اثر محافظتی در برابر علائم تنفسی همراه با آسم را داشته باشد

به عقیده‌ محققان نیوزلندی این میوه‌ خوشمزه حاوی آنزیم موثری است که روند هضم گوشت، ماهی و محصولات لبنی را سرعت بیشتری می‌دهد.
کیوی سرشار از ویتامین C می‌باشد. میزان این ویتامین در کیوی حتی بیشتر از پرتقال است.
اگر این میوه به همراه توت‌فرنگی خورده شود آنتی‌اکسیدان‌های زیادی به بدن می‌رسد.

محققان روی تأثیر این میوه در هضم غذا بررسی‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که کیوی حاوی آنزیمی به نام «آکتینیدین» است که به هضم پروتئین‌های حیوانی کمک می‌کند.

در واقع محققان به این نتیجه رسیدند که وجود آنزیم «آکتینیدین» کیوی باعث هضم سریع‌تر پروتئین‌های حیوانی می‌شود. این آنزیم پروتئین‌ها را سریع‌تر از دیگر آنزیم‌های گوارشی هضم می‌کند. در واقع به کمک کیوی ، دیگر بعد از مصرف محصولات لبنی، گوشت قرمز و ماهی دچار سنگینی معده و نفخ نمی‌شوید.
وجود آنزیم «آکتینیدین» کیوی باعث هضم سریع‌تر پروتئین‌های حیوانی می‌شود ، اگر پروتئین‌ها سریع‌تر در معده هضم شوند راحت‌تر و سریع‌تر هم جذب روده شده و مورد استفاده‌ی بدن قرار می‌گیرند. داخل معده فعالیت‌های آنزیمی مختلفی وجود دارد که به عمل هضم کمک می‌کند.

زمانی که معده زودتر خالی شود باعث می‌شود که احساس ناخوشایند معده کاهش یابد. برای همین هم مصرف میوه‌ای مانند کیوی به عنوان دسر می‌تواند به هضم غذاهای سرشار از پروتئین کمک کند. به عقیده‌ی محققان یک عدد کیوی می‌تواند احساس ناخوشایند نفخ و مشکلات معده را کاهش ‌دهد.

◄ اخطار
توجه داشته باشید که خوردن کیوی می‌تواند در بچه‌های کم سن و سال حساسیت ایجاد کند.