bademjan-kababi6معمولا بیشتر افراد از کنسرو بادمجان کبابی استفاده می کنند ولی همانطوریکه می دانید بادمجان کبابی خانگی خیلی بهتر و سالمتر از کنسرو است بخاطر همین  آموزش خانگی آن را به شکل تصویری و گام به گام در داخل فر آموزش می دهیم

مواد لازم:

بادمجان

bademjan-kababi

bademjan-kababi1

bademjan-kababi2

bademjan-kababi3

طرز تهیه:

بادمجها را شسته و خوب خشک می کنیم و با چاقو چند جای آن را سوراخ می کنیم سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بادمجانها را می چینیم  در فر 200 درجه قرار می دهیم و بمدت 30-35 دقیقه قرار می دهیم و در این مدت گاها آن را زیر رو رو میکنیم  باید همه جای بادمجانها برشته شود از فر در آورده و می گذاریم ولرم شود سپس پوستش را جدا می کنیم  و ریز خرد می کنیم  در  سالادها و سوپ ها استفاده می کنیم  این را می شود روی اجاق هم کبابی کرد ولی بهترین آن روی منقل است

bademjan-kababi4
bademjan-kababi5
bademjan-kababi6

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.