ekmak

برای کودک یک ساله این اک مک را هر بار با میوه ای متفاوت درست می کنیم  بعضی وقتها انکگور سیاه بی دان, بعضی وقتها زرد آلوی خشک همه آنها هم لذیذ و هم سالم است

مواد لازم :

ارد سفید 1.5 لیوان

ارد گندم کامل 1 لیوان

مایه خمیر 2 قاشق مربا

نمک نصف قاشق مربا

دووشاب 1 قاشق

زرده تخم مرغ 1 عدد

کره  نرم شده 1 قاشق سرپر

آب 1 لیوان

زغال اخته خشک 2 قاشق در آب ولرم می شوئیم

آردها , نمک, دوشاب و مایه خمیر را در یک ظرف ریخته هم میزنیم . زرده تخم مرغ, کره,  آب  را هم اضافه کرده 5-6 دقیقه ورز می دهیم  خمیر را در یک ظرف دربسته قرار داده  یک ساعت استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود سپس زغال اخته خشک را ریخته و دو سه دقیقه دیگر ورز می دهیم و خوب باز کرده  بطوریکه اندازه قالب مشتطیلی شکل شود اول قالب را چرب کرده سپس خمیر را پهن می کنیم  45 دقیقه در فر 200 درجه  قرار می دهیم  اگر رویش زود طلایی شود رویش فویل کشیده  و به پختن ادامه دهید.

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد