ekmek4

خمیر این نان از خمیرهای دیگر بسیار بهتر و متفاوت تر است من این خمیر را از سایت ترکیه یاد گرفته و حتی دو  روز در یخچال نگهداری کردم و همانطور نرم و لطیف مانده بود.

آرد 6 لیوان ( شاید بیشتر از آن هم لازم شود)

شیر ولرم 1 لیوان

شیر ولرم  1.5 لیوان

آب ولرم 1.5 لیوان

مایه خمیر فوری نصف پاکت

روغن مایع 1 استکان

تخم مرغ 1 عدد

شکر 2 قاشق مربا

نمک 1 قاشق چای

طرز تهیه :

در آب مایه خمیر و شکر را حل میکنیم . مواد دزگر را اضافه کرده خمیر نرمی بدست می آید در یخچال به مدت حداقل 5 ساعت قرار می دهیم  این خمیر هم برای اک مک ( نان مخصوص ترکیه ) و هم برای پیتزا استفاده می شود. برای درست کردن اک مک  به اندازه پرتقال کوچک  به قطر  5-6 میلیمتر  با وردنه باز می کنیم اول آردپاشی کرده بعدا باز می کنیم  رویش زرده تخم مرغ و کنجد می مالیم با این مقدار 8- 10 عدد اک مک بدست می آید در فر قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد