herbal1

ادویه جات در اکثر غذاهای ایرانی به کار برده میشه که باعث خوش طعم شدن غذاها میشود ما میتوانیم با استفاده از برخی ادویه ها وزن بدنمان را کنترل کنیم .

 

 

با افزودن ادویه جاتی مانند سیر، آویشن، نعنا، کاری، و رزماری به رژیم غذایی می توانید

از فایده های زیاد آنها بر سلامت خود بهره مند شوید. به گزارش هلث دی، سوزانا زیک، یک محقق هومیوپاتی

در دانشگاه میشیگان، می گوید افزودن این گیاهان و ادویه جات به غذا به حفظ وزن سالم کمک می کند.

علاوه بر اینکه در جلوگیری از ابتلا به برخی انواع سرطان،

کاهش فشار خون، کنترل قند خون و بهبود سلامت قلب و عروق نیز موثرند.

وی جایگزین کردن مواد مضری مانند قند، نمک و چربی را

با این ادویه ها و گیاهان علفی در بهبود سلامت موثر می داند.

وی توصیه می کند به جای نمک از ادویه هایی مانند آویشن، سیر، جعفری، رزماری (اکلیل کوهی) استفاده شود.

همچنین استفاده از سیر تازه را به عنوان یک کاهش دهنده فشار خون و کلسترول مفید می داند.

سیر خشک و یا سیری که به مدت طولانی مانده باشد فوائد مفید خود را از دست داده است.

رزماری یک آنتی اکسیدان است که ظاهرا حافظه را تقویت نموده و به جلوگیری از سرطان کمک می کند.

آویشن، نعنا، و رزماری به لحاظ روغن های ضروری که دارند برای مقابله با سرماخوردگی توصیه می شوند.

آویشن برای درمان سرفه های مزمن نیز مفید است. پیش از این به طور سنتی نیز از این ادویه

برای درمان سرفه استفاده می شد.ادویه های گرم شامل

زنجبیل، جوز، دارچین، و فلفل برای کاهش فشار خون مفیدند.

و بالاخره محققان دریافته اند موادی در زردچوبه وجود دارد

که خواص ضدالتهابی دارد و برای کاهش کمردرد مفید شناخته شده است.