پیراشکی رشته خطایی

pirashki

قبلا مدل های مختلفی از رشته خطایی  را آموزش دادیم اکنون از رشته خطایی میخواهیم یک نوع پیراشکی درست کنیم

مواد لازم:

رشته خطایی 300 گرم

کره 125 گرم

تخم مرغ 3 عدد

شیر 3 لیوان

پاپریکا 1  قاشق مربا

نمک و فلفل

روغن مایع  2 قاشق

قارچ 15 عدد

پیازچه 4 عدد

سیر 3 عدد

سرکه 1 قاشق

پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان

نمک و فلفل

طرز تهیه :

در تابه  روغن می ریزیم  و گرم میکنیم سپس  قارچهای ریز خرد شده  را ریخته تا قارچ آبش را بکشد و تفت بخورد سپس سیر, پیازچه,سرکه را ریخته و به   تفت دادن ادامه میدهیم  نمک و فلفل می ریزیم

کره ر ا ذوب و سرد می کنیم سپس به  رشته خطایی های خرد شده  میریزیم خوب مخلوط میکنیم تا کره به خورد رشته خطایی برود در سینی چرب شده نصف رشته هار اریخته با پشت قاشق رویش را صاف میکنیم  رویش مواد قارچ را ریخته رویش پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم  سپس رویش بقیه رشته خطایی ها را ریخته صاف کرده و فشار میدهیم. در یک کاسه تخم مرغ, شیر, پاپریکا و فلفل سیاه را می ریزیم و هم میزنیم  رویش می ریزیم  و حداقل یکساعت در یخچال قرار می دهیم سپس در فر 185 درجه از قبل گرم شده بمدت 30-35 دقیقه  قرار می دهیم تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir