کیک کرامبل نیویورکی

cake

این کیک نفیس خیلی خیلی خوشمزه است با چای یا قهوه کیک ایده آلی است این کیک  نیویورکی است حتما شما هم خوشتان خواهد آمد مقدار لازم این کیک برای 6 نفر و مدت آماده کردن آن 20 دقیقه و  جزو رسپی های معمولی است یعنی نه سخت و نه آسان است و مدت پخت آن 45 دقیقه است

مواد لازم:

خمیر کرامبل:

شکر قهوه ای 1/3 فنجان( 70 گرم)

شکر 1/4 فنجان ( 50 گرم)

دارچین 1 قاشق مربا

نمک 1 قاشق چای

کره 115 گرم

آرد 1/3و 1  فنجان (190 گرم)

کیک:

آرد 175 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق چای

نمک کمی

کره 85گرم

شکر 150 گرم

تخم مرغ بزرگ 2 عدد

وانیل 1 پاکت

 

 

طرز تهیه :
خمیر کرامبل:
 همه مواد لازم خشک در کرامبل را با هم مخلوط میکنیم  سپس کره را ذوب میکنیم  وقتی ولرم شد داخل مخلوط ریخته و کنار میگذاریم تا کیک آماده شود
کیک:

اول فر را در 170 درجه روشن میکنیم یک کیک با قالب 22 سانتی انتخاب میکنیم. شکر و کره را با درجه  تند 3-4 دقیقه هم میزنیم  تخم مرغ ها را  با درجه کند  دانه دانه اضافه میکنیم  و 3-4 دقیقه هم میزنیم . ماست, وانیل و رنده پوست لیمو را ریخته  و مواد خشک را دانه دانه به این مخلوط اضافه میکنیم  با درجه کند هم زن می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند و در قالب کیک چرب شده  ریخته  و رویش  خمیر کرامبل را تکه تکه کرده  می ریزیم بمدت 40-45 دقیقه در فر قرار میدهیم تا بپزد وقتی سرد شد  پودر قند پاشیده و سرو میکنیم این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد.

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir