برای درمان تب راه حل های زیادی وجود دارد ، یکی از این راه حل ها استفاده از مواد گیاهی و همچنین میوه هاست . یکی از این گیاهان برگ درخت انبه است است که برای کاهش تب با جوشانده ی این برگ پاشویه دهید. همچنین خوردن پرتقال برای کاهش تب بسیار مفید است. تمبر هندی نیز از سری میوه های تب ب محسوب میشود.
- برگ تمشك 15 گرم با 300 سيسي آب جوشانده سپس دمكرده صاف نموده با عسل شيرين و روزي سه فنجان ميل نمائيد.
- افراط در خوردن توتفرنگي ايجاد تب ميكند.
- ريشه زرشك 5 گرم در200 سيسي آبجوش20 دقيقه دمكرده روزي سه فنجان ميل شود.
- پوست درخت زغال اخته 5 گرم در 100 سيسي آب جوشانده ميل شود.
- برگ جوان درخت زيتون 10 گرم در 200 سيسي آب به مدت 15 دقيقه جوشانده صاف نموده روزي سه بار هر بار يك فنجان با كمي عسل ميل شود.
- سنجد تببر است.
- خوردن سيب نارس بهاره تبآور است.
- برگ شاه توت تببر است، 10 گرم در 300 سيسي آبجوش دمكرده روزي سه فنجان ميل شود.
- پوست هلو تببر است با احتياط مصرف شود 20 گرم در 100 سيسي آبجوش 20 دقيقه دمكرده ميل شود.
- جوشانده عناب تببر است.
- گريپ فروت تببر است.
- گلابي تببر است.
- هر ساعت يك عدد ليمو شيرين ميل كنيد.
- آب نارنج همراه آب ميل شود و يا در سوپ بعنوان چاشني ريخته شود.
- نارنگي تببر است قبل از غذا ميل شود.