آموزش تصویری ذوب کردن شکلات به طریق بن ماری

benmari8jpg

روش بن ماری ار کشور فرانسه بوجود آمده است یعنی داخل قابلمه یک ظرف آب گرم وجود د اشته باشد و با بخار آب ظرف پایین مواد بالایی آرام آرام گرم یا پخته می شود
کاربرد  بن ماری چیست؟
در زندگی روزمرها ز این روش استفاده های زیاد می شود مثلا وقتی می خواهیم غذایی را گرم نگه داریم  زیرش آب گرم می ریزیم , عسلی که شکرک زده, درست کردن کنسرو و ....

مواد لازم:
شکلات
طرز تهیه :
اول یک قابلمه را تا نصف پر از آب کرده و میگذاریم بجوشد وقتی آب جوشید  حرارت را کم کرده حالا داخل این قابلمه یک قابلمه کوچکتر قرار می  دهیم که تاب حرارت داشته  باشد و ته قابلمه به آب نخورد. حالا به قابلمه دومی شکلاتها را ریخته  و گاها هم میزنیم  تا شکلاتها ذوب شود

benmari

benmari1

benmari2

benmari3jpg

benmari4jpg

benmari8jpg

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir