پیراشکی نرم

pogaca

اگر پیراشکی هایی که د ر خانه درست می کنیم خشک است و اگر دوست دارید پیراشکی های نرم و خوشمره ای داشته باشید این رسپی را امتحان کنید هم نرم و هم خوشمزه:

مواد لازم:

شیر 2 لیوان

آب 1 لیوان

روغن مایع نصف لیوان

تخم مرغ 2 عدد

خمیر مایه 1 پاکت

شکر 1 قاشق

نمک 1 قاشق مربا خوری

آرد 5-6 لیوان

pogaca1

pogaca2

pogaca4

pogaca5

طرز تهیه :

آب و شیر ولرم  خمیر مایه , شکر, نمک وروغن مایع ریخته و با دست خوب مخلوط میکنیم  سپس سفیده های تخم مرغ را ریخته  و به مخلوط کردن ادامه می دهیم  زرده هارا برای رویش لازم داریم آرد را کم کم میریزیم  تا بدست نچسبد و صبر میکنیم تا خمیر استراحت کند وقتی خمیر استراحت کرد از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته در دست گرد کرده کمی استراحت می دهیم سپس کمی پهن کرده و مواد داخلی را قرلر میدهیم ما دراینجا پنیر سفید قرار دادیم ولی شما هرچه خواستید میتوانید بگذارید به شکل هلال ماه بسته رویش را خط انداخته  زرده تخم مرغ مالیده  کمی استراحت میدهیم سپس درفر گرم شده 180 درجه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

 

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir