کوفته سیردار

کوفته

امروز یک آموزش دیگر داریم که اسمش کوفته سیر است که این رسپی کشور ترکیه است در ادامه مطلب طریقه پخت آن را برای شما آموزش میدهیم

برای خمیر:

بلغور ریز 1 کیلو

آرد 2 لیوان

آرد سمولینا 1 لیوان

آب 3 لیوان

نمک

سس تند

زیره 1 قاشق مربا خوری

در صورت دلخوام گوشت مرغ 300 گرم

سس:

گوجه فرنگی 10 عدد ریز خرد شده

سیر 1 بوته

جعفری یکدسته ریز خرد شده

سس تند 1 قاشق

روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه :

در سینی بلغور و آرد سمولینا را ریخته زیره , نمک و رب رار یخته و گاها آب زده ورز میدهیم کمی که  خودش را گرفت مرغ چرخ شده را می ریزیم  اگر شل و یا سفت شد آب و یا آرد میریزیم و به غلظت لازم می رسانیم سپس به شکل توپهای کوچک در می آوریم حالا در قابلمه آب می ریزیم و می جوشانیم   به آب جوش کمی نمک می ریزیم  وقتی جوشید کوفته هار ا می ریزیم وقتی پخت آبکش کرده تا آبش برود دوباره کوفته ها رادر قابلمه ریخته وسس را می ریزیم 10 دقیقه دیگر با سس بپزد  حالا آماده سرو کردن است

سس: سیر را میکوبیم و جعفری, نمک و رب و روغن را می ریزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir