رسپی بقچه لقمه ای پربرکت

بقچه

 اسم این رسپی لقمه ای پربرکت است بخاطر این است که از این مقدار دو سینی  بقچه ای لقمه ای بدست می آید پس حق دارم که اسم این بقچه را پربرکت بگذارم اگر این مقدار برای شما زیاد است  این مقدار را نصف کرده و یا همین مقدار را درست کرده و بقیه را در فریزر قرار دهید

مواد لازم:

ماست 2 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

خمیر مایه 1 پاکت

نمک 1 قاشق مربا خوری

شکر 1 قاشق

زرده تخم مرغ 1 عدد برای رویش

مواد داخلی:

برای مخلوط سیب زمینی :

سیب زمینی پخته 3 عدد

جعفری

فلفل سیاه

روغن مایع 3 قاشق

برای مخلوط پنیری:

پنیر سفید رنده شده 1 لیوان

جعفری

رویه:

زرده تخم مرغ

روغن مایع 3 قاشق

طرز تهیه :

برای درست کردن خمیر همه مواد مایع را با هم خوب مخلوط میکنیم  سپس خمیر مایه, نمک, سرکه می ریزیم  آرد را کم کم ریخته تا خمیر نرمی شود که بدست نچسبد حداقل یک ساعت در جای ولرم استراحت میدهیم  حالا موادداخلی را آماده میکنیم  حالا خمیر را در روی سطح کار قرار داده ودوباره مقداری ورز میدهیم تا حبابهای موجوددر آن از بین برود حالا از خمیر تکه هایی به اندازه نارنگی برمی داریم   با وردنه باز میکنیم ( خیلی نازک باز نمیکنیم)   روی خمیر را مقدار کمی روغن مالیده و از مواد داخلی قرار میدهیم  و  رول میکنیم  حالا به اندازه یک انگشت برش می دهیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده میچینیم  رویش مخلوط روغن مایع و زرده تخم مرغ می مالیم در فر 200 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  وولرم سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir