دسر مشهور ترکیه به نام عروس

دسر1

 

این دسر برای 8 نفر است شما می توانید مقدار مواد آن را با توجه به تعداد نفراتتان کم و زیاد کنید مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان+ 1 انگشت
آرد نصف لیوان+1 انگشت
بکینگ پودر نصف لیوان
وانیل 1 پاکت
برای مرطوب کردن:
شیر 1.5 لیوان
کرم:
شیر 1 لیتر
شکر 1 لیوان
آرد 3 قاشق
نشاسته 2.5 قاشق
کرم شانتی 1 پاکت
رویه:
پودر نارگیل
طرز تهیه :
برای کیک این دسر  در یک کاسه  تخم مرغ ها  را ریخته رویش آب, شکر,  بمدت 3-4 دقیقه  مخلوط میکنیم  سپس  آرد , بکینگ پودر و وانیل  می ریزیم  با میکسر خوب مخلوط میکنیم اگر مخلوط زیاد شل بود کمی آرد می ریزیم این مخلوط را در ظرف پیرکس مستطیل شکل می ریزیم  در فر 170 درجه  قرار می دهیم بمدت 20-25 دقیقه  میپزیم
در یک قابلمه شیر,شکر, آرد, نشاسته می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم  در حرارت گذاشته و تند تند هم میزنیم  وقتی به غلظت لازم رسید می پزیم از حرارت برداشته  و میگذاریم ولرم شود کرم شانتی ریخته و با میکسر هم میزنیم وقتی کیک پخته شد از حرارت برمیداریم  میگذاریم خوب سرد شود وقتی سرد شد با خلال دندان رویش را سوراخ  سوراخ میکنیم  رویش  شیر می ریزیم کم کم میریزیم که به همه جایش برود بیست دقیقه همینطوری بماند سپس رویش ازکرمی که آماده کردیم می ریزیم  و خوب می مالیم  در یخچال بمدت یک شب قرار می دهیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir