غذای ترکیه ای با خمیر یوفکا

817460_219
این غذای ترکیه ای یک غذای مجلسی و گوشتی بوده و می تواند انتخاب خوبی برای میهمانیی هایتان باشد توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید

یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده غذای ترکیه ای ها گوشت قرمز است. حالا چه به صورت استیکی، و چه گوشت چرخ کرده. و این باعث شده که غذای ترکیه ای جز خوشمزه ترین غذاها به حساب بیاید. در این مطلب هم یکی از همان غذاها را به شما آموزش داده ایم.

مواد اولیه :

طرزتهیه:

1.خمیر یوفکا مثلثی رو به وسیله نی رول کنید.

2.و تو روغن سرخ کنید .گوشت چرخ کرده رو با پیاز وسیر رنده شده تفت بدهید سرخ کنید.نمک بزنید.فلفل سبز ریز شده وزرد چوبه وگوجه ریز شده رو بعد از اینکه گوشت سرخ شد اضافه کنیدرو حرارت باشه تا اب گوجه کشیده بشه.

3.تو یه ظرف دیگه کمی روغن بریزید وپودر فلفل قرمز رو یه تفت کوچولو بدید زیاد تفت نخوره چون فلفل تلخ میشه.بادمجان کبابی رو با ماست چکیده ونمک مخلوط کنید. حالا موقع سرو این غذای خوشمزه میرسه .

4.ابتده بورانی بادمجان رو وسط دیس گرد بریزید.بعد گوشت چرخکرده سرخ شده رو بریزید.بعد اون رولهای یوفکا را دور تا دور بچینید.فلفل قرمز سرخ شده را روی گوشت ریخته وبا جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان.

وب سایت مامی سایت

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir