پارفه بیسکویتی

پارفه

این مقدار برای دوازده نفر است و از رسپی ترکیه است که در ادامه آموزش آن شرح د اده شده است

مواد لازم:
پودر کرم شانتی 2 پاکت
شیر سرد 2 لیوان
بیسکویت 24 عدد
شکلات دانه ای نصف لیوان
فندق نیم کوب نصف لیوان
وانیل 1 پاکت

پارفه1
طرز تهیه :
در یک کاسه کرم شانتی ها را ریخته رویش شیر می ریزیم  و با میکسر هم میزنیم   سپس وانیل می ریزیم  و کمی دیگر با  میکسر هم میزنیم سپس بیسکویت ها را با دست به تکه های کوچک خرد می کنیم حالا در مخلوط کرم شانتی   بیسکویتها, شکلاتها و فندق هارا می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم
حالا در قالب کیک دایره ای یا مستطیل شکل  کیسه فریزر را نصف کرده  و داخل قالب پهن میکنیم  یا از کاغذ محافظ استفاده میکنیم   مخلوط را ریخته  و رویش را با ریسک صاف میکنیم  رویش نایلون میکشیم و 4-5 ساعت در یخچال قرار میدهیم ده دقیقه قبل از سرو از یخچال در آورده  و برش زده سرو میکنیم اگر خواستید رویش سس شکلاتی داده  و یا در داخل پارفه می توانیم از میوه های دلخواه هم استفاده کنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir