پوسیدگی دندان و مصرف مواد قندی

images

در مصرف مواد قندی و شیرین زیاده روی نشود. پژوهشهای گوناگون نشان داده است که تعداد دندانهای پوسیده هر فرد رابطه مستقیم با میزان مصرف مواد قندی در غذای روزانه او دارد. بنابراین برای سلامتی دندانهای خود تعداد دفعات خوردن مواد خوراکی شیرین را کاهش دهید. به یاد داشته باشید که مواد قندی نباید به مدت طولانی در دهان باقی بمانند به ویژه مواد قندی مانند شکلات و آب نبات که به دندان چسبیده و به سختی از روی دندان پاک می شود.
از خوردن غذاهای شیرین به ویژه خوراکیهایی که به دندان می چسبند مانند: کارامل و آب نبات های جویدنی، خودداری نمایید. مصرف این گونه مواد بیشترین زیان را برای دندانها فراهم می کنند. خودداری از مصرف مواد قندی غیر ضروری به خصوص در بین وعده های غذا از دیگر اقدامهای لازم برای جلوگیری از پیدایش بیماریهای لثه و دندان (به ویژه پوسیدگی دندانها) است. بهتر است در فاصله وعده های غذا از میوه و سبزیهای خام استفاده کرد. غذاهای بسیار شیرین و نوشابه های گازدار شیرین دارای مواد قندی، برای لثه ها و دندانها زیان آور هستند.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir