کانفتی نوعی دسر خوش طعم

778280_227

این دسر لذیذ و خوش طعم را کانفتی می گویند می توانید در میهمانی ها و مجالس خود از این پیش غذا استفاده کنید می خواهیم در ادامه شما را با روش تهیه آن آشنا کنیم

کانفتی به غذا یا دسر هایی گفته می شود که مواد تشکیل دهنده آنها از تنوع رنگی جذابی برخوردار هستند. در این بخش کانفتی با برنج را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم :

طرز تهیه :

1. یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه روی حرارت نسبتاً بالا گرم کنید. 1 عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. آن را به بشقاب بزرگی منتقل کنید.

2. یک قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه ریخته، مرغ را تفت بدهید تا زمانی که رنگ آن سفید شود. آن را به بشقاب حاوی تخم مرغ منتقل کنید.

3. آخرین قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی، کلم بروکلی، هویج، و مقدارخیلی کمی آب را اضافه کنید و 2 دقیقه آنها را تفت بدهید.

4. برنج پخته سرد شده ( به هر روشی که دوست دارید برنج را بپزید) و جوانه لوبیا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.

5. برنج را جدا کنید تا آغشته به روغن شود. مرغ، تخم مرغ و سس سویا را اضافه کنید. 1دقیقه دیگر آن را هم بزنید و سرو کنید

وب سایت نمناک:

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir