توصیه های لازم در هنگام عفونت ها

index

در هنگام تب از انجام فعالیت های ورزشی خودداری کنید. در صورت داشتن علایمی ماند تب، احساس بیماری، درد مفصلی یا عضلانی شدید، ضعف، آب ریزش بینی و چشم، سردرد، درد سینه، تنفس کوتاه، سرفه عمیق، احساس گرفتگی و کاهش شنوایی، گوش درد، قرمزی تورم و درد زخم های پوشتی، تغییر رنگ شدید ادرار، ترشح چرکی و خون از مجرای ادرار هر گونه توده و تورم در اطراف گردن زیر بغل و کشاله ران، تهوع، استفراغ، اسهال، بی اشتهایی شدید و افزایش بی دلیل و زیاد ضربان قلب استراحت تا قبل از معاینه کامل توسط پزشک از شرکت در فعالیت ها خودداری کنید. در صورت شروع علایم فوق حتما پزشک تیم خود را مطلع سازید و از تماس مستقیم با دیگر بازیکنان پرهیز کنید.
بسیاری از بیماری های عفونی از طریق تماس مستقیم با انتشار بزاق دهان در فضای اطراف انتقال می یابند. بنابراین در هنگام عطسه و سرفه حتما جلوی دهان خود را با پارچه بگیرید. به هیچ عنوان به خصوص در هنگام شروع علایم از ظرف آب و غذای مشترک استفاده نکنید. در صورت وجود تب، اسهال و استفراغ به نوشیدن مایعات کافی و غذاهای مقوی توجه زیادی داشته باشید. در مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک تیم بسیار دقیق باشید. در صورت داشتن تب بالای 39 درجه و ضربان قلب استراحت بیش از 100، اصراری به شرکت در فعالیت های ورزشی نداشته باشید در صورتی که با فرد تب داری برخورد داشتید برای شروع اقدامات درمانی و پیشگیری کننده حتما پزشک تیم را در جریان قرار بدهید.
نظافت دست ها و وسایل مصرفی خود را به خوبی و با دقت رعایت کنید. توجه داشته باشید که بازگشت به تمرین حتما باید به صورت تدریجی باشد. در صورت ایجاد درد در ناحیه گوش ها تا قبل از معاینه کامل توسط پزشک از شنا کردن پرهیز کنید. در هنگام ابتلا به گلو درد و التهاب گلو، چندین بار در روز راه بینی و دهان خود را با دست بگیرید و با فوت کردن فشار داخل گلو و حلق را افزایش دهید و همزمان آب دهان را قورت دهید. افزایش فشار نباید موجب ایجاد درد شود. این کار باعث متعادل کردن فشار داخل گوش میانی می شود.
بعد از قطع تب و درد عضلانی برای بازگشت به فعالیت ورزشی حتما با پزشک تیم مشورت کنید. در صورت ایجاد تاول های ناشی از تبخال تا قبل از مراجعه به پزشک از شرکت در ورزش های تماسی خودداری کنید. در صورت ایجاد هر گونه زخمی به خصوص در ورزش های تماسی مانند کشتی، بوکس، جودو و... حتما آن را به خوبی پانسمان کرده و مراقبت تماس مستقیم آن با ترشحات حریف باشید. در صورت بروز هر گونه زخم یا خشکی شدید و خارش در بین انگشتان پا، کشاله ران و زیر بغل با پزشک مشورت کنید. در صورت مشاهده هر گونه تغییر رنگ در ناحیه ملتحمه (سفیدی) چشم ها و پوست حتما با پزشک تیم مشورت نمایید. در صورت امکان برای انجام واکسیناسیون (هپاتیت و یادآوری کزاز و دیفتری) اقدام نمایید.
بعضی ها وقتی سرما خورده اند ورزش را کنار می گذارند. بعضی ها هم با کمال جدیت در کلاس های ورزشی خود حاضر می شوند. اما هیچ کدام از این دو گروه ملاک دقیقی برای تعطیل کردن یا ادامه ورزش در این شرایط ندارند. شما چطور؟ وقتی از یک سرما خوردگی ویروسی رنج می برید برای بازگشت به ورزش چه برنامه ای دارید؟

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir