شیر و استریلیزاسیون کردن آن

milk1

در جوشاندن بیشتر میکروبها از بین می روند بجز بعضی از میکروبهای هاگ دار که از بین نمی روند. در جوشاندن شیر تغییراتی نیز در کیفیت شیر پدید می آید که به همین دلیل راه مناسبی نیست.
پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون شیر در کارخانجات صورت می گیرد و روش بهتری است ولی بهتر است بعد از یک روز ماندن شیر پاستوریز و استریلیزه شیر را جوشاند.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir