اطلاعات و دانستنی هایی پیرامون بلفاریت

 child-with-swollen-face-and-eye

 

درباره عارضه بلفاریت چه میزان اطلاع دارید این عارضه در افراد مختلف چگونه پدید خواهد آمد توصیه های پیشگیرانه  و موثر در این رابطه چگونه اند با چه راهکارهایی قادر خواهیم بود بر این بیماری غلبه کنیم درمان های موثر مربوط به بلغاریت چگونه اند

بلغاریت چشم بیماری ارثی

چشم پزشک درباره بیماری بلفاریت یا پلک آماس تصریح کرد: بلفاریت بیماری است که خود را به صورت سرخی مختصر، پوسته زدن شوره زدن لبه پلک، گاهی اوقات ریختن مژه‌ها و کم شدن میزان اشک و عفونت‌های داخل چشمی و ناراحتی‌های متفرقه نشان می‌دهد که بیمار در زندگی احساس ناراحتی می‌کند و حتی هنگام مطالعه و کار با کامپیوتر فرد دچار ناراحتی و التهاب شود و سوزش می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این بیماری یک زمینه ارثی و خانوادگی دارد و افراد در ابتدای ابتلا به این بیماری گمان می‌کنند آستیگمات هستند، نمره عینک‌شان تغییر کرده است و احساس ناراحتی می‌کنند ولی در معاینه علائم ذکر شده مشاهده می‌‌شود و گاهی حتی عفونت‌های داخل چشمی نمایان است که باید درمان عفونت صورت گیرد.

هاشمی افزود: درمان این بیماری این است که بیمار از غذاهای گرم و تند مثل ادویه و فلفل کمتر مصرف کند. از غذاهای ملایم استفاده کند و در صورت آرایش چشم برای مدتی این کار را ترک کند و اگر مژه‌ها ریخته با مراجعه به پزشک و درمان بهبودی حاصل شود و مژه‌ها را به حالت عادی برگرداند.

این چشم پزشک گفت: درمان اصلی تمیز نگهداشتن مژه‌ها از نظر بهداشتی است. تمیز نگهداشتن آنها نیز به واسطه شستشوی دائمی و مرتب مژه‌ها با شامپو بچه است تا لبه‌های پلک تمیز شود و این شوره‌ها و پوسته ریزی‌ها تمیز شوند تا میکروب اضافه نشود و به درون پلک برود و عفونت ایجاد کند.

وی تأکید کرد: شامپو زدن به چشم از واجبات است و باید دائماً تا پایان عمر انجام شود نه برای چند روز، چرا که این افراد زمینه این بیماری را دارند و در صورت رعایت نکردن این اقدامات ممکن است مجدداً عود کند.

هاشمی خاطرنشان کرد: همین طور بیمار باید عفونت‌ چشمش کنترل شود تا التهاب لبه پلک با دارو کنترل شود

شفا آنلاین

 

© مجله پزشکی و سلامت دکتر سلام | Hidoctor.ir